Haberler

Kazada Ölen İşçiler Toprağa Verildi

Tokat'ta refüjdeki su tahliye kanalında temizlik çalışması yaptıkları sırada, kontrolden çıkan hafif ticari aracın çarpması sonucu ölen Karayolları'na bağlı taşeron firmada çalışan işçiler 29 yaşındaki Emre Eser ile 34 yaşındaki Hakan Yassıtaş, son yolculuklarına uğurlandı.

Tokat'ta refüjdeki su tahliye kanalında temizlik çalışması yaptıkları sırada, kontrolden çıkan hafif ticari aracın çarpması sonucu ölen Karayolları'na bağlı taşeron firmada çalışan işçiler 29 yaşındaki Emre Eser ile 34 yaşındaki Hakan Yassıtaş, son yolculuklarına uğurlandı.

Kaza, Tokat- Turhal karayolu, Karayolları İl Müdürlüğü 74'üncü Şubesi yakınlarında dün meydana geldi. Turhal'dan Tokat yönüne giden Yahya Aktaş yönetimindeki 60 TL 303 plakalı hafif ticari araç, bir anda kontrolden çıkarak, refüjdeki su tahliye kanalında temizlik çalışması yapan Karayolları'na bağlı taşeron firmada çalışan işçilere çarptı. Kazada, Emre Eser ile Hakan Yassıtaş öldü, 41 yaşındaki Süleyman Güler ve 26 yaşındaki Mikail Bölükbaşı ise yaralandı.

AYNI CAMİDEN UĞURLANDILAR

Kazada ölen Emre Eser ile Hakan Yassıtaş'ın cenazeleri Tokat Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Ali Paşa Camii'ne getirildi. Burada öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına Vali Cevdet Can ile Eser ile Yassıtaş'ın yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. İki işçinin tabutuna Türk Bayrağı konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından cenazeler toprağa verilmek üzere Şeyhi Şirvani Mezarlığı'na götürüldü. Bu arada aynı kaza da yaralanan işçilerden Mikail Bölükbaş ile Süleyman Güler'in tedavisi ise devam ediyor. Kazanın ardından kaçan daha sonra ise Turhal'da polise teslim olan sürücü Yahya Aktaş'ın ise tutuklandı.

- Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turhal Tokat 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title