Haberler

Kazada Ölen İlaç Mümessili Toprağa Verildi

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde otomobili ile yaptığı kazada hayatını kaybeden ilaç mümessili 26 yaşındaki Levent Çabuk, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreninde eşi Tülay Çabuk, güçlükle ayakta durabildi.

Ordu'da ilaç mümessili olan ve 6 ay önce evlenen Levent Çabuk, önceki gece Efirli mevkiinde otomobili ile iddiaya göre aşırı hız sonucu yaptığı kazada yaşamını yitirdi. Çabuk için bugün Orta Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Eşi Tülay Çabuk, ailesi, yakınları, Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve çok sayıda vatandaş cenaze törenine katıldı. Cenazeye katılan eski Bakan Akdağ, aile yakınlarına taziyede bulundu. Levent Çabuk'un 1 ay önce satın aldığı otomobiliyle hız yaparken çektirdiği videosunu da Facebook'ta paylaştığı ortaya çıktı. OTOMOBİLİN PAZARLIĞINI YAPMIŞ

Ağıabeyi Olcay Çabuk, kardeşinin kaza yaptığı otomobilini aynı gün sattığını belirterek, Levent otomobili 1 ay önce satın almıştı. Kaza yaptığı gün de satmak için pazarlığını yapmış. Aracını teslim etmeden bir gün önce kaza yaptı dedi.

Cenazede ölen eşinin fotoğrafını elinden hiç bırakmayan Tülay Çabuk gözyaşlarını tutamadı. Güçlükle ayakta durabilen genç kadını yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Levent Çabuk, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında aile kabristanlığına toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenan Çiftçi Perşembe Akdağ Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title