Haberler

Kazada Ölen Futbolcu Toprağa Verildi

Adana'nın Karataş ilçesinde, Karataş Belediyespor ile Sarıçam Burukspor arasında yapılan U-17 yaş futbol müsabakası sonunda konuk takımı taşıyan aracın takla atması sonucu hayatını kaybeden Fırat Sarıçam'ın cenazesi düzenlenen törenin ardından...

Adana'nın Karataş ilçesinde, Karataş Belediye spor ile Sarıçam Buruk spor arasında yapılan U-17 yaş futbol müsabakası sonunda konuk takımı taşıyan aracın takla atması sonucu hayatını kaybeden Fırat Sarıçam'ın cenazesi düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

1 yönetici 1 şoför 2 antrenör ve 18 sporcu olmak üzere 22 kişinin yaralandığı kazanın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Fırat Sarıçam için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Törende konuşma yapan Vali Yardımcısı Halis Arslan "Spor lisesi öğrencisi umut ve istikbal dolu çalışkan yetenekli bir sporcu kardeşimizi, Allah bizden daha çok seviyormuş.Genç yaşta aramızdan ayrılarak gerçek aleme göç etti. Başta sporcu kardeşimize, ailesine, kulüp yöneticilerine, sporcularına, dostlarına hem kendi adıma ve özellikle Valimiz Hüseyin Avni Çoş adına rahmet diliyorum" dedi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi yaptığı konuşmada "U-17 yaş futbol müsabakası sonunda, Sarıçam Buruk spor taşıyan araç Karataş ilçesi Yüzbaşı mevkisinde takla atması sonuçuda sporcularımızdan bir çoğu yaralanmış, Sarıçam Spor Lisesi öğrencimiz, Milli Takım alt yapısına çağrılan sporcumuz, Fırat Sarıçam hayatını kaybetmiştir. Kederli ailesine ve tüm sevenleri ile spor camiamsına baş sağlığı dilerim" diye konuştu

Sarıçam Buruksporun başarılı bir futbolcusu olduğunu ifade eden Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci de şunları söyledi:

"O gencecik bir yavrudur,masum hükmündedir,ama her beşer gibi o da Allahın emrine rivayet etmiştir.Bizden erken ayrılıyor ve genç olması üzüyor, sabır ve dua'dan başka hükmümüz yoktur.Ailesine, yakınlarına,kulübümüze, sporcularımıza başsağlığı diliyorum."

Törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Amatör Spor Kulübeleri Başkanı Ali Gülleri,Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Adan Şubesi Başkanı Burak Cem Tahiroğlu ve yönetimi,Türkiye Futbol Federasyonu Adana Bölge Müdürü Akif Oflaz, Adana İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Özçelik, Futbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Danışmanı Tuncer Akdoğan tüm kulüp ve takım yöneticileri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Uyanık, Kazım Tekin, Cemal Demirağ, Mahmut Kır ile çalışan personel katıldı.

Tören ardından cenaze Buruk Mezarlığında kılınan öğle namazına müteakip toprağa verildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halis Arslan Karataş Sarıçam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title