Haberler

Kazada Hayatını Kaybeden 7 Kişi Yan Yana Toprağa Verildi

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 5’i aynı aileden 7 kişi, yan yana toprağa verildi.

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 5'i aynı aileden 7 kişi, yan yana toprağa verildi.

Bozdoğan ilçesi Konaklı Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında; Kızıltepe Mahallesi'nden Bozdoğan ilçe merkezinde kurulan semt pazarına gitmek üzere emekli astsubay Mehmet Ali Ülgen (62) idaresindeki 09 YC 807 plakalı otomobille yola çıkan 5'i aynı aileden 7 kişi kaza yapmıştı. 40 metrelik uçuruma yuvarlanarak hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Mehmet Ali Ülgen, Kayhan Süngül (25), babası Talip Süngül (60), kardeşi Gülay Süngül (19), babaannesi Hedem Süngül (75) ve Hedem Süngül'ün torunu Gülcan Menemenli (8) ile komşuları Durmuş Ali Madran (65) olay yerine hayatını kaybetmişti.

Kazanın ardından Nazilli ve Bozdoğan'daki hastanelere sevk edilen cenazeler, yapılan otopsinin ardından akşam saatlerinde Kızıltepe Mahallesi'ne getirildi. Kaderleri aynı kazayla sona eren 7 kişi için Bozdoğan Belediyesi'ne ait iş makinesi tarafından yan yana mezarlar kazıldı.

MAHALLE YASA BÜRÜNDÜ

Üzüntüye boğulan Kızıltepe Mahallesi, bir kazada kaybettiği 7 can için gözyaşı döktü. Kazada ölenler için düzenlenen cenaze törenine Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Belediye Başkanı Tümer ve Garnizon Komutanı Üsteğmen Yaşar Görmez ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeler İlçe Müftü İsa Ada'nın ayrı ayrı kıldırdığı cenaze namazlarının ardından mahalle mezarlığında yan yana yolculuklarına uğurlandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Durmuş Ali Kızıltepe Bozdoğan Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title