Haberler

Kaza Yapan Sürücü Ambulans Helikopterle Sevkedildi

Mersin'in Anamur İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Hasan Özdeniz, ambulans helikopter ile Mersin'e sevkedildi.

D-400 karayolu üzerinde Anamur'dan Bozyazı istikametine giden 60 HJ 676 plakalı yarış motoru sürücüsü Hasan Özdeniz, (27) önünde seyreden Cavit Şahin (40) yönetimindeki 33 L 6281 plakalı araç sola dönmek isteyince, aracın ön tamponuna çarparak karşı şeride geçti. Özdeniz bu sırada karşı şeritten gelen Mehmet Sezgin yönetimindeki 33 L 5015 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile yaklaşık 40 metre ileriye uçan Özdeniz, başında kask bulunmasına rağmen başından ciddi şekilde yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulans ile Anamur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz sürücü, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Durumunun ağırlaşması üzerine, ambulans ile şehir stadyumuna götürülen Özdeniz, buradan Sağlık Bakanlığı ambulans helikopteri ile Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi.

Kaza nedeni ile trafik ekipleri yaklaşık 2 saat boyunca D-400 karayolunda trafiğe kontrollü geçiş verirken, görgü tanıkları çarpışmanın etkisi ile motor sürücüsünün havaya fırlayarak yaklaşık 40 metre uçtuğunu ve sert şekilde yere düştüğünü söyledi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sezgin Cavit Şahin Bozyazı Anamur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title