Haberler

Kaza Yapan CHP'li Vekile Omurga Ameliyatı

Güncelleme:

Muğla'da kaza yapan CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir'in, kazadan 4 gün sonra omurgalarından ikisinde kırık olduğu ortaya çıktı.

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde kendi kullandığı otomobille kaza yapan CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir'in, kazadan 4 gün sonra omurgalarından ikisinde kırık olduğu ortaya çıktı. Vekil Demir, İstanbul Florance Nightingale Hastanesi'nde ameliyat edildi. Sağlık durumu iyi olan Demir, demokrasi ve özgürlüğün Türkiye'de yerleşmesi için mücadeleye kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, 30 Haziran gecesi, Milas'ta katıldığı bir düğünden Göcek'teki 11'inci Yayla Yürüyüşü Şenliği'ne geçerken Muğla- Fethiye karayolunun Dalaman yakınlarında 48 FF 590 plakalı otomobiliyle kaza yaptı. Milletvekili Demir, takla atıp, 100 metre sürüklenerek ters dönen otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan Milletvekili Demir, durumu bildirdiği jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından Dalaman Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

Boyun omurmarında ani travmaya bağlı kas ağrısı bulunduğu teşhisi konup, gerekli kontrollerinin ardından taburcu edildi. Ancak kadın doğum uzmanı, Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı olan Prof. Dr. Demir, ağrıları artınca Fethiye Esnaf Hastanesi'ne gitti. Ancak, burada da gerekli kontrollerinin ardından evine gönderildi. Hastaneden çıkışta, kazadan bir gün sonra Göcek Gürsü Yayla Yürüyüşü'ne katılanların resimlerinin yer aldığı serginin açılışına katılan Milletvekil Demir, burada ağrıları artması üzerine ileri tetkik için İzmir'deki bir poliklinikte MR çektirdi. MR sonucunda Demir'in omurgalarından ikisinde kırık, ikisinde de ciddi ezilme olduğu belirlendi. Doktorlar Demir'e ameliyat olması gerektiğini bildirdi.

Bunun üzerine Demir, İstanbul Florance Nightingale Hastanesi'nde, dün aile dostu olan ortopedi ve travmatoloji uzmanı Opr. Dr. Prof. Dr. Avni Hamzaoğlu tarafından ameliyat edildi.

10 GÜN SONRA TABURCU EDİLECEK

Ameliyatın ardından servisteki odasına alınan Milletvekili Demir, "Sağlık durumum şu an çok iyi. Bir kaç gün sonra ayağa kalktığımızda da demokrasi ve özgürlüğün Türkiye'de yerleşmesi için mücadeleye devam edeceğim" dedi. Demir'in, 10 gün sonra taburcu edileceği bildirildi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Demir İstanbul Türkiye Dalaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title