Haberler

Kaza Sonucu Ölen İtfaiyeci Toprağa Verildi

Sivas’ın Gürün ilçesinde 23 gün önce Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne ait aracın devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi altında iken vefat eden İtfaiye görevlisi Bilal Kılavuz (42) Şehir Mezarlığındaki sivil şehitlikte toprağa verildi.

Sivas'ın Gürün ilçesinde 23 gün önce Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ne ait aracın devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi altında iken vefat eden İtfaiye görevlisi Bilal Kılavuz (42) Şehir Mezarlığındaki sivil şehitlikte toprağa verildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ne ait 44 FU 651 plakalı araç, bakım ve tamir için İstanbul'daki servisine götürülürken Sivas'ın Gürün ilçesi çıkışında 28 Eylül 2014 tarihinde takla atmıştı. Kaza sonucunda İtfaiye Kademe Sorumlusu Orhan Çobanoğlu ölmüş, Bilal Kılavuz ise yaralanmıştı.

Kazadan sonra 23 günden beri Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yoğun bakımda tedavi altında tutulan Bilal Kılavuz, dün sabah saatlerinde vefat etti.

Bilal Kılavuz, dün ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığındaki sivil şehitlikte toprağa verildi. Cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar, büyükşehir daire başkanları ve şube müdürleri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Bilal Kılavuz evli ve 3 çocuk babasıydı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Malatya Gürün Sivas Yerel Haberler

title