Haberler

Kaza Sonucu Eşini Öldüren Kocaya 5 Yıl Hapis ve Tahliye

Güncelleme:

Adana'da nikahsız eşi 19 yaşındaki Leyla Sabuncu'yu av tüfeğiyle kazara öldüren Şahin Yıldız mahkemede ağlayarak savunma yaptı. Mahkeme, Yıldız'ın tahliyesine karar verdi.

Adana'da nikahsız eşi 19 yaşındaki Leyla Sabuncu'yu av tüfeğiyle kazara öldüren ve mahkemede ağlayarak savunma yapan 24 yaşındaki Şahin Yıldız, 5 yıl hapis cezasına çarptırılıp, tahliye edildi.

TÜFEĞİ ANİDEN ATEŞ ALDI

Merkez Yüreğir ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan ve seyyar olarak dua kitapları satan 2 çocuk babası Şahin Yıldız, 30 Aralık 2014'te yatakların arasında duran tüfeği almak istedi. İddiaya göre, tüfek ateş alınca çıkan saçmalar 4 yaşındaki kızı Gülendam ile oynayan nikahsız eşi Leyla Sabuncu'nun boynuna isabet etti.

GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın, kurtarılamadı. Gözaltına alınan Şahin Yıldız, Emniyet Müdürlüğü'nde sinir krizleri geçirdi. Hastaneye kaldırılıp, sakinleştirici iğne yapılan Şahin Yıldız, tutuklandı.

AĞLAYARAK SAVUNMA YAPTI

Kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Şahin Yıldız, gözyaşları arasında yaptığı savunma sırasında ayakta durmakta zorlandığı gözlendi.

"PARMAĞIM TETİĞE DOKUNMUŞ"

Olay sırasında sokakta kavga çıktığını anlatan Yıldız, "Sesleri duyunca kucağımda 10 aylık bebeğimle dışarı çıktım. Yeğenim T.Y. benden av tüfeğimi istedi, vermek istemedim. Çocuğumla beraber tekrar içeri girdim. Yatakların arasında duran tüfeği başka bir yere saklamak için dipçikten tutup çıkardım. Bu sırada eşim Leyla çocuğum ile birlikte koltukta oturuyordu. Sanırım parmağım tetiğe dokunmuş tüfek ateş aldı. Eşimin yaralandığını görünce şoka girdim bağırarak yardım istedim. Eşimle herhangi bir kavgamız olmadı. Olay kazaen oldu." diye savunma yaptı.

TAHLİYESİNE KARAR VERİLDİ

Leyla Sabuncu'nun ölümüne ilişkin adli tıp raporunun Şahin Yıldız'ın savunmalarını doğrular nitelikte gelmesi üzerine mahkeme heyeti Şahin Yıldız'a bilinçli taksirle ölüme neden olma suçundan arttırımla 7 yıl hapis cezası verdi. Duruşmalardaki iyi hali nedeniyle Şahin Yıldız'ın cezasını 5 yıla indiren mahkeme heyeti, tahliyesine karar verdi.

Yargıtay'ın kararı onaylaması halinde, tutuklu kaldığı süre göz önüne alınarak kalan süre için yeniden cezaevine girecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

şahin yıldız 19 Mayıs Yüreğir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (56)

bayram dağlı:

ben hep derim bu adanalılar birbirlerini geberte geberte tükencekler

18
11
yanıtYanıtla
Adanalı:

her memleket gıbı adanada zamanında göç almıstır ve bu adanalı dedıgın adam gercek adanalı degıldır adanada yasıyan bırıdır genelleme yapmadan yorum yapın bır kac curuk elma var dıye elma yemekten vazgecme. . . gardaş

yanıt16
yanıt5
cengizzz:

tipinden belli yalan attığı, ben hakim falan olsam kasten cinayetten ağırlaştırılmış hapis verirdim. tüfeğe parmağı değmişte ateş almış tehhhhh. tüfeği dolu halde ve emniyeti falan açıkmı saklıyorsun uyuz dingil.

7
14
yanıtYanıtla
ESKİ AKPLİ:

DERĞERLİ YURTTAŞLARIM. HANGİ İDEOLOJİDEN OLURSANIZ OLUN, KAYMAKAMLARA MEVZUATLARI BİR KENARA BIRAKIN DİYEN BİRİ YARIN BU ÜLKEDE BAŞKAN OLURSA EMİN OLUN COCUKLARINI YARIN DEMOKRESİYİ YIKTIGINIZ İÇİN SİZE KÜFÜR EDECEKTİR. CUNKU BUNDA BU YIKIMA DESTEK VERENLERİNDE PAYI OLACAKTIR.

7
12
yanıtYanıtla
musa dunya:

paralelcilerin peşindenmi gidelim

yanıt0
yanıt2
Millet deki silah sevdasiMobil-ANDROID:

ulan tüfek ne evin yoksulukdan kırılır sen git sat evine harca kardeşim

14
4
yanıtYanıtla
Gözlem:

EVDE AV TÜFEĞİ NASIL SAKLANIR : Av Tüfeği AV sahasına girerken doldurulur. !! Av sahasından çıkarken BOŞALTILIR. . ! Araç içinde taşınıyor ise Sökülür ve Kılıfına konulur. Av Tüfeği ARACIN BAGAJINDA KILIF İÇİNDE TAŞINILABİLİR. . ! Evde : Temizliği yapılır ve KILIFI İÇİNDE-BOŞ olarak muhafaza edilir. . ! Evde Sizden başka MERAKLI birileri varsa. . TETİK KORKULUĞUNA KİLİT TAKIN. Tüfeğinizin yanına FİŞEK KOYMAYIN. ! ( Malzeme kutunuza kilit takın. ) RUHSATSIZ BİLE OLSA Yatakların altına KONULMAZ. . !

17
0
yanıtYanıtla
yinemi kadin katliami:

kadinlari öldüre öldüre kadin kalmayacak memlekette hukukun islemedigi bi ülke nekadarda gülünc adli vakalar yapiyor adeta sucludan korkuyor koruyor

14
1
yanıtYanıtla
APDULLAH:

HİÇ İNANMADIM YALAN DER. ADAM ÇİNGENEYSE YÜZDE YÜZ NUMARA. NE NUMARALAR VAR BU ÇİNGENELERDE HEPSİ DANSÖZ KIVIRMALARI ORDAN GELİR.

7
8
yanıtYanıtla
Wolverine Mobil-ANDROID:

Yaw arkadaş evinde belkide yiyecek ekmeğin yok ama silah almissin. yazık ya kadına allah rahmet eylesin

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title