Haberler

Kaza Sonrası Zabıtalarla Kavga

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İş yeri sahibinin oğlunun içeriye girmesi,- Otomobilin iş yerinin duvarına çarpması,- Demir bariyerin yere düşmesi,- İki zabıta görevlisinin iş yeri sahibi ve oğluyla kavga etmesi,- Çok sayıda zabıta ekibinin gelmesi ve kavganın çıkması,- Zabıta görevlisinin vatandaşa biber gazı sıkması,- Şeref Bizimer'in olayı anlatması Kaza sonrası zabıtalarla kavga- Adana'da kontrolden çıkan bir otomobil önce refüjdeki demir bariyere, ardından pastahanenin duvarına çarptı- Ölen ya da yaralananın olmadığı kazanın ardından aracın sürüklediği demir bariyeri almak için gelen zabıta ekipleri ile iş yeri sahibi ve oğlu arasında kavga çıktı - Kaza ve sonrasında yaşanan kavga güvenlik kamerasınca kaydetti Adana'da otomobilin çarparak kopardığı demir bariyeri almak isteyen zabıta ekipleri ile iş yeri zarar gören pastahane sahibi ve oğlu arasında kavga çıktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İş yeri sahibinin oğlunun içeriye girmesi,- Otomobilin iş yerinin duvarına çarpması,- Demir bariyerin yere düşmesi,- İki zabıta görevlisinin iş yeri sahibi ve oğluyla kavga etmesi,- Çok sayıda zabıta ekibinin gelmesi ve kavganın çıkması,- Zabıta görevlisinin vatandaşa biber gazı sıkması,- Şeref Bizimer'in olayı anlatması Kaza sonrası zabıtalarla kavga- Adana'da kontrolden çıkan bir otomobil önce refüjdeki demir bariyere, ardından pastahanenin duvarına çarptı- Ölen ya da yaralananın olmadığı kazanın ardından aracın sürüklediği demir bariyeri almak için gelen zabıta ekipleri ile iş yeri sahibi ve oğlu arasında kavga çıktı - Kaza ve sonrasında yaşanan kavga güvenlik kamerasınca kaydetti Adana'da otomobilin çarparak kopardığı demir bariyeri almak isteyen zabıta ekipleri ile iş yeri zarar gören pastahane sahibi ve oğlu arasında kavga çıktı. Kaza ve ardından yaşanan kavga, güvenlik kamerasınca kaydedildi.Merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi'nde bir doktorun kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak refüjdeki demir bariyeri koparıp karşı şeride geçti. Otomobil, Kenan Bizimer'in işlettiği pastahanenin duvarına çarptıktan sonra durdu. Güvenlik kamerasının da kaydettiği kazada, Kenan Bizimer'in oğlu Şeref Bizimer'in kazadan saniyeler önce iş yerine girdiği, kaldırımda bulunan iki kişinin ise kaçarak kurtulduğu görüldü.Kaza sonrası olay yerine gelen zabıta ekipleri, otomobilin sürüklediği demir bariyeri almak istedi. Bu sırada iş yeri sahibi Kenan ve oğlu Şeref Bizimer kazayla ilgili sigorta şirketi görevlilerinin rapor hazırlamak için geleceğini belirterek, zabıta ekiplerinden süre istediği, anlaşmazlık nedeniyle aralarında kavga çıktığı iddia edildi. Görüntülerde, iki zabıta görevlisinin olay yerinden ayrıldığı, bir süre sonra çok sayıda zabıta personelinin kazanın yaşandığı yere geldiği görülüyor. Biber gazı kullanan zabıta ekibiyle baba-oğul arasında çıkan kavgada, zabıta memurlarından birinin kavgayı ayırmaya çalışan vatandaşı iterek yüzüne biber gazı sıktığı görülüyor.Şeref Bizimer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darbedildikleri iddiasıyla şikayetçi olmak için gittikleri polis merkezinde zabıta görevlilerinin de kendilerinden şikayetçi olduğunu öğrendiklerini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title