Haberler

Kaza Kurbanı Haticenur İçin Meclis'te Soru Önergesi

Güncelleme:

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, 13 yaşındaki Haticenur Yavuz'un öldüğü kazanın meydana geldiği Ihlamurlar Evleri Kavşağını Meclis'e taşıdı.

Mhp'li VEKİL KAVŞAĞI MECLİSE TAŞIDI

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, 13 yaşındaki Haticenur Yavuz'un öldüğü kazanın meydana geldiği Ihlamurlar Evleri Kavşağı'nı Meclis'e taşıdı. Vatandaşların alt geçit talebini hatırlatan Akçay; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a cevaplaması talebiyle şu soruları sordu:

"Yolun fiziksel yapısından dolayı Soma'dan Kırkağaç yönüne giden sürücülerin Ihlamur Evleri Kavşağı'nın ışıklarını göremediği ve araçlarının hızlarını azaltmadığı bunun da kazalara neden olduğu yönündeki eleştirilere katılıyor musunuz? Son 4 yılda 10'un üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybettiği kavşağa alt geçit yapılması için Kırkağaçlı vatandaşlarımız tarafından binlerce imza toplanıp yetkililere verilmesine rağmen neden alt geçit yapılmamıştır? Alt geçit yapılması için daha kaç vatandaşımızın hayatını kaybetmesi gerekmektedir? Akhisar- Kırkağaç- Soma arasında sıcak asfalt çalışmaları devam etmektedir. Sıcak asfalt çalışmalarından önce Kırkağaç Ihlamur Evleri Kavşağına alt geçit yapmayı düşünüyor musunuz? Kırkağaç Ihlamur Evleri Kavşağına alt geçit yapmayı düşünüyorsanız, projesi hazırlanmış mıdır? Eğer projesi hazırlanmışsa alt geçit projesine ne zaman başlanacak ve bu proje ne zaman bitirilecektir?" - Akçay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Erkan Akçay Kırkağaç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title