Haberler

Kaza Geçiren Ak Partili Kadın Milletvekillerinden Açıklama

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen “AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”na katılmak için kente gelirken kaza geçiren AK Partili milletvekillerden Ayşe Sula Köseoğlu, kazaya karışan bütün milletvekillerin sağlık durumlarının iyi olduğunu, kaza sırasında otomobilin taklalar atmasına ramak kaldığını söyledi.

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen "Ak Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na katılmak için kente gelirken kaza geçiren AK Partili milletvekillerden Ayşe Sula Köseoğlu, kazaya karışan bütün milletvekillerin sağlık durumlarının iyi olduğunu, kaza sırasında otomobilin taklalar atmasına ramak kaldığını söyledi.

Afyonkarahisar'da dün başlayan AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılmak için Ankara'dan yola çıkan ve içerisinde AK Parti İstanbul milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Fatma Benli, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ile AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik'in bulunduğu otomobil İscehisar ilçesi yakınlarında kaza yapmıştı. Kazanın ardından 4 kadın milletvekili Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Başbakan Davutoğlu'nun bugün açılış konuşmasını yaptığı istişare toplantısının yapıldığı salona girerken, boyunlukla kazayla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Köseoğlu, kazaya karışan bütün milletvekillerinin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Kaza anında büyük bir korku yaşadıklarını, ancak emniyet kemerleri bağlı olduğu için olası facianın önüne geçildiğini aktaran Köseoğlu, kazanın ayrıca kaygan zeminden kaynaklandığını savundu. İyi olduklarını yenileyen Köseoğlu, "Elhamdülillah emniyet kemerlerimiz takılıydı ama çarpmanın etkisiyle boyunda hassasiyet oluştu ondan dolayı tedbiren takıyoruz. Tülay Kaynarca'nın kolunda incinme var. Diğer arkadaşlarda da ufak tefek var ama çok şükür yani kalıcı bir şey yok kaza yapmış gibi de değiliz elhamdülillah yani böyle bir kazanın sonucunda bu kadar ucuz şekilde atlatmış olmamız bu kadar hafif olması büyük bir Allah'ın lütfu" dedi.

Takla atmalarına ramak kaldığına ilişkin bir soru üzerine ise Köseoğlu, şu yanıtı verdi:

"Evet öyle oldu ama çok şükür gerçekten çok Allah korudu diyorum sadece. Allah'a çok şükür hem böyle bir organizasyonun tatsız bir başlangıçla oluşmasına müsaade edilmedi Allah tarafından hem de elhamdülillah. Yeniden yeni bir hayat yeni bir başlangıç gibi."

Kaza geçiren araçta bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik de, kazayı ucuz atlattıklarını ifade etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Sula Köseoğlu AK Parti AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title