Haberler

Ağrı'da Trafik Kazasında Ölen 3 İtfaiye Erine Hüzünlü Veda

Güncelleme:

3 itfaiye eri için görev yaptıkları Ağrı Belediyesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Ağrı'da çıkan bir yangına müdahale etmek üzere giderken itfaiye aracıyla şarampole yuvarlanarak kaza geçiren ve hayatını kaybeden 3 itfaiye eri için Ağrı Belediyesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Ağrı'da saat 17.00 sıralarında Sabuncu Köyünde bir arazide çıkan yangına müdahale etmek amacıyla Sabuncu köyüne giderken köye yaklaşık 1 kilometre kala sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanan ve 3 itfaiye erinin hayatını kaybettiği kaza sonrası Ağrı Belediyesi'nde cenaze merasimi düzenlendi. Ağrı Belediyesi bahçesinde düzenlenen cenaze törenine Ağrı Belediye eş başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Polat, Halef Keklik, Belediye Encümeni Melik Arpacı ile vefat eden itfaiye erlerinin yakınları, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze töreni sonrası konuşma yapan Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, "Bu üç kardeşimiz görev şehididirler. Bir felaketi önlemek için giderken, bir felaket ile karşı karşıya kaldılar. Aslında bunların her biri bir kahramandırlar. Bunların kader yazgısı, kader çizgisi böyleymiş. Bu göreve başladıklarında nerede bir felaket varsa o felakete gözlerini kırpmadan giden birer kahramandırlar. Daha dün gece bizim gibiydiler. Bizim gibi çoluk çocuklarıyla iç içeydiler, beraberdiler. Yarın bizim başımıza da ne geleceğini bilmiyoruz. Allah u Teala, onları da bizleri de af eylesin. Ben onları belki bire bir tanımıyorum ama emin olun ben yüreğimden bir parçayı, bedenimden bir parçayı bu akşam toprağa gömeceğim. Üzgünüz, bunlar bizim çalışma arkadaşlarımızdır, kardeşlerimizdir ve onların çocukları bizim namusumuzdurlar ve kardeşlerimizdirler. Mekanları cennet olsun. Ağrı halkı için çırpındılar ve tekrar bu topraklara gömüldüler. Tekrar mekanları cennet olsun" şeklinde konuştu.

Belediye bahçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından cenazeler defnedilmek üzere Ağrı Şehir Mezarlığına götürüldü. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sırrı Sakık Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title