Haberler

Kayyum Heyeti Nt Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Kayyum atanan Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş, NT mağazalarının, nitelikli ürün ve hizmetleriyle tüm Türkiye'ye hitap edecek, herkesin ihtiyacına en iyi şekilde cevap verecek bir marka olmasını istediklerini belirtti.

Kayyum atanan Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş, NT mağazalarının, nitelikli ürün ve hizmetleriyle tüm Türkiye'ye hitap edecek, herkesin ihtiyacına en iyi şekilde cevap verecek bir marka olmasını istediklerini belirtti.

Kaynak Holding'ten yapılan açıklamaya göre, yönetim değişikliğinden sonra holdinge bağlı şirketlerle bir araya gelmeye devam eden yeni yönetim kurulu, şirketin gelecek hedeflerini belirlemek amacıyla NT yöneticileriyle bir araya gelerek "vizyon buluşması" gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Okumuş ve Başkan Vekili Aytekin Karahan ile yönetim kurulu üyelerinden İsmail Gülen, Sezai Çiçek, Levent Küçük, Ertuğrul Erdoğan, Hüseyin Yaşar ve Genel Sekreter Şaban Kurt'un katıldığı toplantıda, 2016 hedefleri değerlendirildi.

Toplantıda konuşan Okumuş, "NT'nin, nitelikli ürün ve hizmetleriyle tüm Türkiye'ye hitap edecek, herkesin ihtiyacına en iyi şekilde cevap verecek bir marka olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeni yüzüyle NT mağazalarının, tüm Türkiye'nin ihtiyaçlarına göre şekilleneceğini aktaran Okumuş, NT'nin sadece bir zümreye hizmet verecek bir anlayışla yönetilmeyeceğini, ülkeye değer katacak ve herkesin eğitim ve kültür alanındaki ihtiyaçlarına cevap bulabileceği bir anlayışla yönetileceğini kaydetti.

İmran Okumuş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"NT milli bir anlayışla yönetilerek, ülkemize katma değer sağlayacaktır. Şirketin yeni vizyon ve misyonu hiç kimseye ayrım yapmadan tüm Türkiye'ye hizmet etmek olacaktır. 145 mağaza ve bini aşkın çalışanıyla hizmet veren NT mağazaları bundan sonra çok daha kaliteli hizmet verecek ve sadece iş odaklı büyüyerek Türkiye'nin en büyük eğitim ve kültür perakendecisi olacak. Türkiye'nin dört bir yanındaki şubeleriyle halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Yakında yeni şube açılışları yapacağız."

NT mağazalarındaki ürün gamını genişleterek potansiyel her müşterinin ihtiyacı doğrultusunda hizmet vereceklerini kaydeden Okumuş, "Kırtasiyeden kitaba ve hatta teknoloji ürünleri de dahil olmak üzere insanlar aradıklarını NT'de bulabilecekler" bilgisini verdi.

"Çalışanların işini ve aşını korumak tek gayemiz"

Yönetim Kurulu Başkanı Okumuş, şirketi ileriye götürecek çalışanlarla yola devam edeceklerini belirterek, "Amacı iş ve AŞ olanlarla çalışmak istiyoruz. Şirketi daha da büyüterek, yeni istihdam fırsatları oluşturma isteğimize yardımcı olacak yöneticilerle yola devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yeni yönetim kurulu olarak gayelerinin NT'yi herkesin ihtiyacına cevap verecek, kar eden bir şirket haline getirmek olduğunu vurgulayan Okumuş, hiçbir ayrımcılığa yol açmadan, hep birlikte uyumlu şekilde çalışacaklarını, hedeflerine güçlü adımlarla ilerleyeceklerini aktardı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Kaynak Holding Hüseyin Yaşar Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title