Haberler

Kayyum Atanan Silopi Belediyesi, Modern Pazaryeri Temeli Attı

ŞIRNAK'ın Silopi Kaymakamı Savaş Konak'ın kayyum olarak atandığı İlçe Belediyesi'nde, ilk icraat olarak modern bir sebze-meyve halinin temeli atıldı.

ŞIRNAK'ın Silopi Kaymakamı Savaş Konak'ın kayyum olarak atandığı İlçe Belediyesi'nde, ilk icraat olarak modern bir sebze-meyve halinin temeli atıldı.

Silopi Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Silopi Kaymakamı Savaş Konak, ilçede yeni projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalara başladı. Silopi ilçe girişinde 4 bin 910 metrekarelik alana toptan sebze ve meyve hali yapılması için temel atma töreni yapıldı. Kaymakam Konak'ın ilçe dışında olması nedeniyle katılamadığı törene, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye çalışanları ve belediye birim amirleri katıldı. Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Ökten ve Kemal Ökten, iş yeleği ve kask taktıktan sonra beton mikserinin başına geçerek, temele ilk harcı döktü. Yeni sebze halinin tamamlanmasının ardından Silopi ilçe merkezinde bulunan sebze hali yeni yerine taşınacak.

- Silopi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silopi Belediyesi Savaş KONAK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title