Haberler

Kayso Yönetimi, Başkan Mustafa Çelik'i Ziyaret Etti

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Mehmet Büyüksimitçi ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Başkan Çelik, Kayseri sanayisinin gelişmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sanayici ve iş adamlarına destek vereceklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KAYSO'nun yeni başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve yönetim kurulu üyelerine yapılan seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kayseri için hayırlı çalışmalar yapılacağından emin olduğunu belirten Başkan Çelik, "Zaten genç ve dinamik bir kadronuz var. İnşallah hep beraber yapacağımız çalışmayla Kayseri sanayisinin daha iyi yerlere geleceğinden eminim. Belediyeler olarak istihdam sağlayan, katma değer üreten sanayici ve iş adamlarımıza hep destek olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Sanayici ve iş adamı kimliği olan bir Başkan olarak her zaman yanınızdayım" dedi.

Kayseri Sanayi Odası'nın ülkemizin en eski sanayi odalarından biri olduğunu da dile getiren Başkan Çelik, kuruluşundan bugüne kadar oda başkanı olarak ya da yönetimde yer alarak Kayseri sanayisine emek veren herkese teşekkür etti.

Sanayi Odası Başkanlığı'na seçilen Mehmet Büyüksimitçi de, Başkan Çelik'e bugüne kadar verdiği destek nedeniyle teşekkür ederek, "Seçimlerin hemen ardından Şehremini olarak sizi ziyaret etmek istedik. Çok üretmeli, çok ihracat yapmalı ve istihdam sağlamalıyız. Ülkemizin şu anda sanayiciye ihtiyacı var. Bu konuda sizin verdiğiniz her türlü desteği zaten biliyoruz ve daha fazlasını vereceğinizden de eminiz. Geçmişte bunun örneklerini çok gördük. Bu yüzden sizlere teşekkür ederiz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Sanayi Odası Mustafa Çelik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title