Haberler

Kayserispor Trabzonspor'a Bileniyor

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, her maça puan almak için çıkacaklarını belirterek, "Yakubu, bize katkı sağlarsa takım çok daya iyi yerlere gelir" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, her maça puan almak için çıkacaklarını belirterek, "Yakubu, bize katkı sağlarsa takım çok daya iyi yerlere gelir" dedi.

Kayserispor Kulüp Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde antrenmanlarını sürdüren futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Kondisyon çalışmaları ile antrenmana devam eden sarı-kırmızılı oyuncular, Trabzonpor maçı hazırlıklarına devam etti.

"UMARIM TARAFTARIMIZ STADA GELİR"

Antrenman öncesi konuşan Kayserispor Teknik Direktör Tolunay Kafkas, lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini vurgulayarak, "Dün tek antrenman yaptık, bugün çift, yarın çift antrenman yapacağız. Cumartesi Erciyesspor ile oynayacağız. Pazar antrenman yapacağız. Pazartesi tekrar maç haftasına gireceğiz. Rutin bir şekilde maçlara hazırlanacağız. İyi değerlendirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Takımın iyi yolda olduğunu da belirten deneyimli çalıştırıcı, "Umarım daha da gelişeceğiz. Daha iyi oynamaya başlayacağız ve takımı daha iyi yerlere getireceğiz. İlk kez de seyircimizle buluşacağız, bizim için önemli. Umarım taraftarımız stada gelir, doldurur. Takımımızı desteklerler" diye konuştu.

"YAKUBU KATKI SAĞLARSA TAKIM DAHA İYİ YERLERE GELİR"

Takıma yapılan son transferleri değerlendiren Kafkas, özellikle Yakubu'nun takıma katkı yapması halinde daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.

Yapılan transferlerden umutlu olduğunu dile getiren teknik direktör Kafkas, "Bazı mevkiilerde alternatifimiz yoktu. Eksiklerimiz vardı. Ben oldukça umutluyum transferlerimizden. Özellikle Yakubu, Premier Lig'de yıllarca oynamış önemli bir oyuncu. Bize katkı sağlarsa takım çok daha iyi yerlere gelir " ifadelerini kullandı.

"TRABZONSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Kendi sahasında seyircileri önünde oynayacakları Trabzonspor maçından galip ayrılmak istediklerini de söyleyen Tolunay Kafkas, "Biz saha ve seyirci avantajımızı kullanarak maçı kazanmak istiyoruz. Bizim tek düşüncemiz bu. Trabzonspor, yaptığı transferlerle de şampiyonluğun güçlü adaylarından bir tanesi. Önemli olan kendimizin ne yapacağı. Doğru bir strateji ile doğru bir oyunla ve isteğimizin de en üst seviyede olmasıyla maçtan iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum. Nasıl diğer maçların zorluk derecesi yüksekse, bu maçın da çok yüksek. Artık ligde kimin kimi yenebileceğinin bir anlamı yok. Biz her maça puan alma parolasıyla çıkacağız. Yenebilecek gücümüz var. Dediğim gibi biraz daha gelişmeyi, antrenman yapıp eksikliklerimizi giderme ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Euro 2016 Grup Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımı'na başarılar dileyen Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "A Milli Takım dışında her kademesinde görev aldım. Gönülden destekliyoruz. Milli takımın en büyük taraftarı benim. Umarım kazanırlar. Umarım şansımızı artırarak devam ederiz. Her şey milli takımın gönlünce olsun" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Tolunay Kafkas Trabzonspor Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title