Haberler

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın: 'İyi Yoldayız"

"Altta kalan takımlarla durumuzu eşitledik"

"Takım çok istekli ve çok arzulu. Kendilerine güvenleri gelmeye başladı"

Kayserispor, cuma günü oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başladı.

Sarı-kırmızılılar antrenmanın ilk bölümünde kondisyon çalışması ve ısınma hareketleri yaptı. Daha sonra pas çalışması gerçekleştiren sarı-kırmızılı ekip, idmanı yaptıkları şut çalışması ile noktaladı.

Kadir Has Tesisleri'nde hazırlıklarına başlayan Kayserispor'da teknik direktör Sergen Yalçın, idman öncesinde açıklamalarda bulundu.

İki önemli maçı kazandıktan sonra dönüş yapmanın zon olduğunu dile getiren Sergen Yalçın, "Genellikle büyük maçlardan sonraki maçlar kolay olmaz ama bizim takım bunu başardı. Bursaspor maçında özellikle ikinci yarısında oyuncular oyuna daha iyi konsantre oldular. Maçın ikinci yarısı bizim için çok iyi oldu. Çok güzel çok etkili oynadık. Rakibe hiçbir şekilde şans vermedik. Top tam anlamıyla bizde kaldı. İstediğimiz bir çok şeyi sahaya yansıttığımızı düşünüyoruz. En önemlisi bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Hem şehrin, hem taraftarın hem de bizim çok ihtiyacımız vardı. En azından aşağıdaki takımlarla aynı seviyeye geldik. Şu anda performansımız iyi ama kazandığımız fazla bir şey yok. Altta kalan takımlarla durumuzu eşitledik. Devamında neler yapacağımız çok önemli. Haftaya Çaykur Rizespor ile oynayacağımız bir periyot var. Daha sonra Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçları var. Bu üç maça çok önem veriyoruz. Bizim için belki de sezonun en önemli maçı bu üç maç olarak görüyoruz biz" dedi.

"TAKIM ÇOK İSTEKLİ VE ARZULU"

Takım olarak iyi durumda ve yolda olduklarını kaydeden Yalçın, "Takım çok istekli ve çok arzulu. Kendilerine güvenleri gelmeye başladı. Bunlar herkese artı motivasyon olacaktır. Taraftarın katkısı çok büyük. O çok önemli, takım için. Hafta içi olmasına rağmen cuma günü o kadar kalabalık bir taraftarın maça gelmesi çok güzeldi. Bizi çok mutlu etti. Özellikle takımı desteklemek adına. Takıma itici güç olmaları ve arkalarında destek vermeleri çok önemli. Güzel bir birlik ve beraberlik oluştu diye düşünüyorum. Özellikle futbolcu ve seyirci arasında ciddi bir bağ kurulmaya başlandı. Tahmin ediyorum ki bu iyi gidiş devam ederse bunu daha da ileriye götüreceklerdir diye düşünüyorum. İkinci yarıya güzel bir başlangıç yaptık diye düşünüyorum. Takım olarak iyiyiz. Önemli olan devam ettirmemiz lazım. Bu performansı yukarı çıkararak devam ettirmemiz lazım. Bunu da devam ettirmememiz için bir sebep yok, iyi yoldayız. Herkesin morali iyi. İşler iyi gitmeye başladı. Yönetim, biz ve sporcular çok pozitif durumdayız. Bu umarım önümüzdeki maçlara yansıyacaktır" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Antrenmandan görüntüler

-Sergen Yalçın'ın açıklamaları

-Detay

Haber-Kamera: İlyas KAPLAN / KAYSERİ,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sergen Yalçın Kayserispor Kadir Has Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title