Haberler

Kayserispor Seri Peşinde

PTT 1. Lig'in lideri Kayserispor'da teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, deplasmanda oynayacakları Albimo Alanyaspor maçını kazanarak, yollarına devam etmeyi planladıklarını söyledi.

PTT 1. Lig'in lideri Kayserispor'da teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, deplasmanda oynayacakları Albimo Alanyaspor maçını kazanarak, yollarına devam etmeyi planladıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı ekip, Albimo Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Dumlupınar yönetiminde Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı alanda topla çalıştı.

Antrenmandan önce AA muhabirine açıklamada bulunan Dumlupınar, Alanyaspor'un ligin iyi takımlarından biri olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Rakibimiz, pozitif futbol oynamaya çalışan ekiplerinden biri. Şu anda bulundukları pozisyona hak ederek geldiler. Biz tüm takımlara saygı duyuyoruz, 17 takımın hiçbir farkı yok. Alanyaspor'a da saygı duyuyoruz. 4 haftadır kazanıyoruz. Seriyi devam ettirmek ve Alanyaspor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Sakat ve kart cezası bulunan oyuncumuz yok. Bu da bizim için ayrıca sevindirici bir durum."

Dumlupınar, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıdan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Yapılan tamamen yanlış ve kınanması gereken bir olay. Herkesçe lanetlenmesi gereken bir olay. Herkesin Fenerbahçe Kulübü'nün yanında olması gerekiyor. Onların yanındayız, destek veriyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı nedeniyle Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçlarının ertelenmesinin Medicana Sivasspor ile kupada yapacakları karşılaşmada kendilerini etkileyemeyeceğini vurgulayan Dumlupınar, "Sivasspor maçını 3 gün sonra oynamamız hiç problem teşkil etmiyor. Her zaman ifade ediyorum; bizim derin, zengin bir kadromuz var. Herkes oynayabilecek durumda. Onun için bizim açımızdan sorun yok" ifadelerini kullandı.

Kayserispor, Albimo Alanyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı tek idmanla sürdürecek.

Kaynak: AA / Yerel

Kayserispor Dumlupınar Kadir Has Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title