Haberler

Kayserispor, Sarıyer'i Farklı Geçti

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında kendi evimizde oynayacakları Beşiktaş maçını yenerek evlerinde ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında kendi evimizde oynayacakları Beşiktaş maçını yenerek evlerinde ilk galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçında Kayserispor, deplasmanda Spor Toto 2. Lig takımlarından Sarıyer'i 7-2 yenerek gruplara kaldı. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tolunay Kafkas, "Güzel bir maç oldu. Ligde de belli bir çıkışımız vardı. Önemliydi bu bizim için. Gruplara kaldığımız için memnunuz. Oyuncularım performansından memnunum. Gösterdikleri mücadeleden son derece memnunum. Her geçen gün yapmalarından memnunum. Taktiksel anlamda da gelişmemiz lazım. Bundan sonra kupada yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"ZOR ŞARTLAR ALTINDA BİR TAKIM OLUŞTURDUK"

Zor şartlar altında bir takım oluşturduklarını belirten Kafkas, "Takımımın son vuruş beceriksizliğimiz var. Biraz genç oyuncular var. Her geçen gün daha iyi olmaya başladılar. Bana alışıyorlar, oyun anlayışımıza alışıyorlar. Bizim bir felsefemiz var. Bunların üzerinde dura dura bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. Bizim hedefimiz küme düşme potasından uzak durmak. Orta sıralarda bir yerde olmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. Ben kendime ve oyuncularıma güveniyorum. Umarım iyi yerlere geleceğiz" diye konuştu.

"KENDİ SAHAMIZDA İLK GALİBİYETİ ALMAK İSTİYORUZ"

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında kendi evinde oynayacakları Beşiktaş maçı ile ilgili ise Kafkas, "Beşiktaş en iyi top oynayan takımlarından birisi, hızlı oynuyor. Onları kesmemiz gerekiyor. Onların oyun anlayışına cevap vermemiz gerekiyor. Aksi taktirde çok fazla pozisyon bulabilecek bir takım. Yapabilecek güçteyiz. Biraz daha fazla koşmamız gerekiyor. Kendi sahamızda ilk galibiyeti almak istiyoruz" diye sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tolunay Kafkas Kayserispor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title