Haberler

Kayserispor Kaptanı " Gemiyi Yeniden Süper Lige Yüzdürdük"

Kayserispor kaptanı Abdullah Durak, "Geçen yıl karaya oturup PTT 1'inci Ligi'ne düşen sarı kırmızılı gemiyi kurtarıp yeniden Süper Lig denizine döndürmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

10 YILDIR KAYSERİSPOR'DA

Sarı kırmızılı takımda bu sezon 10'uncu yılını geçiren Abdullah Durak, futbola PAF takımında başladığını, profesyonel olduğunu, takım kaptanlığına kadar yükseldiğini belirtti. Abdullah Durak, PTT'inci Ligi'nde çok acılar çektiklerini, bazı maçlara stres yüzünden uykusuz çıktıklarını vurguladı.

DHA'YA: "ÇOK ACILAR ÇEKTİK"

Abdullah, yeniden Süper Lig'e dönüşleriyle ilgili olarak yaşadıklarını DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) şöyle anlattı:

"Geçen sene küme düştükten sonra aradan geçen 1 yıllık süreçte çok acılar çektik. Hem kulüp personeli, hem de yeni gelen arkadaşlar bir daha yaşamamak istediğimiz bir sezonu geride bıraktık. Kayseri'nin bu takıma çok ihtiyacı var, bunu biliyoruz. Bizim de onlara çok ihtiyacımız var. O yüzden bu sene omuzlarımızdaki yük çok fazlaydı. Ben bunu her maça çıkarken hissettim. Arkadaşlarımda da bunu gördüm. O stresle başa çıkmak kolay değil ve kötü oynamamızın asıl sebebi buydu. Bu stresle başa çıkmak çok kolay değildi. Bunu 3 büyüklerde ve Avrupa'daki takımlarda da görüyoruz. Stres adamı adeta öldürüyor. Örneğin, ilk maçımız Orduspor'laydı. Maçtan önce stresten uyuyamamıştım. Yenemezsek, şampiyon olamazsak gibi düşünceler yüzünden bu seneki yükümüz çok fazlaydı. O yüzden, rakiplerimizden çok onun stresiyle baş ettik. Bu sene şampiyon olamasaydık, Kayserispor adına bir felaket olabilirdi. Zor bir seneydi ve geriye dönüp bakınca hiçbir şey hatırlamıyorum. Dışarıdan çok kolay gibi görünebilir, çok kolay yenerler diye düşünebilirler ama ben Boluspor maçı öncesi yemin ederim uyuyamamıştım. Şükürler olsun ki, şampiyon olduk ve hem kendimizi hem teknik kadromuzu hem de yöneticilerimizi, kulüp çalışanlarımızı ağır bir yükten ve sorumluluktan kurtardık." - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Durak Kayserispor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title