Haberler

Kayserispor Kafkas'la İmzaladı

Kayserispor'un 2 yıllık sözleşme imzaladığı Tolunay Kafkas, "Kimse merak etmesin.

Kayserispor'un 2 yıllık sözleşme imzaladığı Tolunay Kafkas, "Kimse merak etmesin. Öncelikle Süper Lig'de kalıcı bir kadro kuracağız, daha sonraki sezonlarda üzerine koyarak iddialı bir takım yapacağız" dedi.

Tolunay Kafkas, Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'nde yardımcıları Orhan Çıkrıkcı, Muzaffer Bilazer, Mutlu Dervişoğlu ve kaleci antrenörü Mehmet Arslan'la birlikte sözleşme yaptı. Kayserispor'a yeniden dönmemi sağlayan kulüp Başkanı Recep Mamur'a teşekkür eden Tolunay Kafkas, şunları söyledi:

"Kayseri'de olmaktan mutlu ve gururluyum. Havaalanına indiğim andan itibaren sıcak bir destek ve ilgiyle karşılaştım. Burası benim yabancılık çekmediğim bir yer. Kayseri'de bir çok başarıya imza attık Zor bir süreçte görev aldığımızı biliyorum. Gelecek sezonlarda iddialı bir takım yaratacağız."

"TAKIMI 1 HAFTA İÇİNDE KURACAĞIZ"

Tolunay Kafkas, yerli ve yabancı oyuncu konusunda ellerini çabuk tutup 1 hafta içinde takımı oluşturacaklarını belirtti. Şu anda oyuncu sayısının yetersiz olduğunu belirten Kafkas, şöyle devam etti:

"Transfer listemiz hazır. Buraya gelmeden önce de elimizde bir transfer listesi vardı. Yönetimi yormayacak, Kayserispor'a büyük yük getirmeyecek uygun maliyetli oyuncular alacağız. Kaleci Hakan Arıkan konusuna gelince, elbette Hakan gibi kaleciyi kim istemez. Lige kadar olan tüm çalışmalarımızı Kayseri'de sürdüreceğiz. Yurt dışı kampından ise vazgeçtik."

HAKAN ARIKAN'A 2 GÜN İZİN VERİLDİ

Öte yandan Genel Sekreter Rifat Pehlivan ise Trabzonspor ile yollarını ayıran kaleci Hakan Arıkan'ın Kayserispor'la 2 yıl daha sözleşmesi olduğunu, kendisine 2 gün izin verdiklerini, cuma günü Kayseri'de olacağını açıkladı. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title