Haberler

Kayserispor'dan Trafik Kazası Geçiren Genç Taraftarın Ailesine Anlamlı Ziyaret

Kayserispor’un teknik heyeti ve yöneticiler, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Kayserispor-Akhisar Belediyespor maçına giderken trafik kazası geçiren ve yoğun bakımda olan Kayserispor taraftarı Kadir Korkmaz’ın ailesini hastanede ziyaret etti.

Kayserispor'un teknik heyeti ve yöneticiler, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor- Akhisar Belediyespor maçına giderken trafik kazası geçiren ve yoğun bakımda olan Kayserispor taraftarı Kadir Korkmaz'ın ailesini hastanede ziyaret etti.

Ziyarete Kayserispor Basın Sözcü Ahmet Yıldız, Teknik Direktör Hakan Kutlu, yardımcı antrenör Gökmen Barış, kaptanlardan Anıl Karaer ve Umut Sönmez katıldı. Erciyes Üniversitesi Mustafa Eraslan ve Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi Bölümü yoğun bakımında yatan genç taraftar Kadir Korkmaz'ı ziyaret eden Kayserispor Kulübü teknik heyeti ve oyuncular ailesinden son durumu hakkında bilgi aldı.

Geçtiğimiz hafta sonu sezonun ilk karşılaşmasında Kadir Has Stadyumu yakınında yer alan Osman Kavuncu Bulvarı'nda maçı izlemeye giden Kadir Korkmaz'a karşıdan karşıya geçerken bir araç çarpmış ve genç taraftar ağır yaralanmıştı.

Ameliyat edilen ve Erciyes Üniversitesi Mustafa Eraslan ve Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi Bölümü yoğun bakımına alınan Kadir Korkmaz'ın ailesi, Kadir'in çevresinde Kayserispor sevdalısı olarak bilindiğini söyledi. Kayserispor heyeti, Kadir'in en kısa zamanda sağlığına kavuşması temennisinde bulunarak, servise çıkması veya taburcu olması durumunda yeniden ziyaret edeceklerini söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akhisar Belediyespor Kayserispor Sözcü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title