Haberler

Kayserispor'da Yüzler Gülüyor

Kulübün basın sözcüsü Ortaköylüoğlu: "Bucaspor'u iyi bir futbolla farklı mağlup etmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, PTT 1. Lig'de Bucaspor'u iyi futbolla farklı mağlup etmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'in 6. haftasında konuk ettikleri Bucaspor'u 5-1 yendiklerini hatırlattı.

Haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, "Sezona şampiyonluk hedefiyle başlamıştık. Bu hedef doğrultusunda her maç önemli ve her karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Bucaspor'u dün konuk ettik. Bucaspor'u iyi bir futbolla farklı mağlup etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Ortaköylüoğlu, "Kayserispor'un çok kaliteli ve bu ligin üzerinde bir kadrosu var. Önemli olan bu kadro kalitesinin saha içerisinde mücadeleye yansıtılması. Takımımız, son haftalarda bu kadro kalitesini saha içerisinde yansıtarak haklı galibiyetler almaya başladı. Bucaspor maçında da takımımız maçın başında sonuna kadar gerekli mücadeleyi ortaya koydu" ifadelerini kulandı.

Bucaspor maçında taraftarların desteğinden memnun olduklarını dile getiren Ortaköylüoğlu, bu desteğin bundan sonra da artarak devam etmesini istedi. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Kayserispor Bucaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title