Haberler

Kayserispor'da Trabzonspor Mesaisi

Kayserispor, pazartesi akşamı evinde konuk edeceği Trabzonspor maçı hazırlıklarına devam etti.

Ziraat Türkiye Kupası maçında Boluspor'u 3-0'lık sonuçla yenen Kayserispor, Kadir Has Tesisleri'nde bugün tek antrenman yaptı. Antrenmana topla koşu ile başlayan Kayserispor daha sonra koordinasyon ve pas çalışması yaptı.

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, antrenman bitiminde şunları söyledi:

"Her 2 takım içinde önemli bir maç. Trabzonspor'da bizim gibi istediği sonuçları alamayan bir ekip. Onlarında galibiyete ihtiyacı var. Bizde galibiyet istiyoruz. Özellikle, son haftalarda galip gelemedik ve artık kendi saha ve seyircimiz önünde galip gelmek istiyoruz. Aslında,sezon başından beri fena oynamıyoruz. Sadece Gençlerbirliği maçı hariç. Çünkü Gençlerbirliği maçında gerçekten kötü oynadık. Ancak, onun haricindeki maçlarımızda galibiyete yakın taraftık. Biz,kendi hatalarımızı biliyoruz ve bunun düzeltilmesi için çalışıyoruz. Ancak hakem hataları da bizim hedeflediğimizin 5-6 puan altında kalmamıza neden oldu. Kayserispor lehine üst üste hakem hataları oluyor. Özellikle Alanyaspor maçında hakem hataları had safhaya ulaştı. Sporcularım çok iyi oynadı istenileni sahaya yansıttı ancak hakem hataları mağlup olmamıza yol açtı. İnşallah bu hafta Trabzonspor maçında galip gelerek kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz."

ENGELLİ ÖĞRENCİLER KAYSERİSPOR ANTRENMANINDA

Kayserispor'un, Trabzonspor maçı hazırlıkları çerçevesinde yaptığı son antrenmanı Sancaktepe Ortaokulu'nda eğitim gören zihinsel engelli öğrenciler da izledi. Öğrenciler;Ş bu arada teknik direktör Hakan Kutlu ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız ile sohbet ettiler. Hakan Kutlu ile hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilere Kayserispor amblemi bulunan sarı kırmızılı kaşkol hediye edildi. Öğretmen Saim Barbaros, "Takımımıza destek ziyaretinde bulunmak istedik" dedi.

Ahmet Yıldız ise ziyaret nedeniyle öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti, "Kayserispor camiası olarak çok mutlu olduk. Gerçekten çok inanılmaz duygular içindeyiz. Bu çocukların böyle bir duyarlılık göstermesi bizi duygulandırdı. İnşallah bu çocuklarımızın duasıyla Kayserispor galip gelip üç puan alacaktır" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Engelli öğrencilerin antrenmana gelmesi

-Öğrencilerin Teiknik Direktör Hakan Kutlu ile görüşmesi

-Özel eğitim sınıf Öğretmeni Saim Barbaros'un konuşması

-Kayserispor Yöneticisi Ahmet Yıldız'ın konuşması

-Teknik Direktör Hakan Kutlu'nun konuşması

-Antrenmandan görüntü

-Detay

HABER - KAMERA: İLYAS KAPLAN - KAYSERİ / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Kutlu Trabzonspor Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title