Haberler

Kayserispor Çıkış Peşinde

PTT 1. Lig'de yarın Adana Demirspor'a konuk olacak Kayserispor, bu maçtan galip ayrılarak, kötü gidişe son vermek istiyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak ligin ilk 4 haftasında 7 puan kaybeden sarı-kırmızılı ekip, Adana Demirspor karşılaşmasını kazanarak, çıkışa geçmeyi hedefliyor.

İlk 4 haftada 1 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 5 puanla ligde 8. sırada yer bulan Kayserispor, Adana Demirspor maçını kazanarak, üst sıralara yaklaşmak istiyor. Kayseri temsilcisi bu maçtan galibiyetle ayrılamazsa zirveden uzaklaşarak Spor Toto Süper Lig'e çıkma yolunda moral kaybı yaşayacak.

Ligde 4 hafta sonunda istenilen puanların alınamamasının ardından teknik direktör Mutlu Topçu ile de yollarını ayıran Kayerispor'da, Adana Demirspor maçında takımın başında yardımcı antrenör Cünet Dumlupınar olacak.

Sarı-kırmızılı ekipte kırmızı kart cezalısı Simic ile sakatlığı bulunan Mehmet Eren Boyraz ve Babacar maç kadrosunda yer almayacak. Sakatlığını atlatan ve takımla antrenmanlara çıkmaya başlayan İbrahim Dağaşan'ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Adana Demirspor ile Kayserispor arasında 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak maçı, hakem Ali Palabıyık yönetecek. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Adana Demirspor Kayserispor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title