Haberler

Kayserispor Beşiktaş Maç Özeti (Kayseri BJK Geniş Özet)

Güncelleme:

11 Şubat Ziraat Türkiye Kupası maç özetleri. Kayserispor 1 Beşiktaş 0 maç özeti. Kayseri BJK maçı golleri. Kayserispor Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti ve Ziraat Türkiye Kupası'nın dışına itti. Maçın özeti ve tüm detayları haberimizde.

Kayserispor 1 Beşiktaş 0 maç özeti. Kayseri BJK maçı golleri. Kayserispor Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti ve Ziraat Türkiye Kupası'nın dışına itti. Maçın özeti ve tüm detayları haberimizde.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Beşiktaş Kayserispor'la karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Kayserispor'a 1-0 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, bu sezon 26 resmi maçta, 20 gol kaydeden golcü futbolcu Demba Ba'yı Kayserispor karşısında yedek soyundurdu.

Bilic, formda oyuncusu Demba Ba'nın yerine Mustafa Pektemek'e görev verdi. Genç teknik adam siyah-beyazlı takımın etkili futbolcularından Olcay Şahan, Sosa, Franco ve Oğuzhan Özyakup'u da yedek kulübesinde oturttu.

Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan İsmail Köybaşı, Tolga Zengin, Cenk Tosun, Gökhan Töre, Opare, Milosevic, ve Sivok, Kayserispor karşısında kadroda yer almadı.

Kayserisporlu Serkan Kurtuluş ile Beşiktaş'ta forma giyen ağabeyi Serdar Kurtuluş maçta karşı karşıya geldi. Her iki oyuncu da takımlarında ilk 11'de görev aldı. Karşılaşmada Serkan Kurtuluş sağ açıkta, ağabeyi Serdar ise sağ bekte görev yaptı.

İki takım da mücadeleye dengeli bir başlangıç yaptı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının ilk bölümünden sonra Kayserispor maçın 39.dakikasında penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Anıl Taşdemir Kayserispor'u Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti.

Maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve takımlar soyunma odalarına 1-0 Kayserispor üstünlüğüyle gitti. Maçın 2. yarısında çoğunlukla Beşiktaş'ın baskısıyla geçen bir futbol vardı. Siyah Beyazlı ekip skoru dengelemek ve kupada devam etmek adına bir çok pozisyon buldu.

Ancak Beşiktaş bu pozisyonlardan yararlanamayınca maçı Kayserispor 1-0 önde bitirdi ve adını Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finaline yazdırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türkiye Kupası Slaven Bilic Kayserispor Beşiktaş Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title