Haberler

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu Açıklaması

PTT 1. Lig’in 6. haftasında Bucaspor’u 5-1’lik skor ile mağlup eden Kayserispor’un Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, "Oynan futbol ve kazanma azmi bizi memnun etti" dedi.

PTT 1. Lig'in 6. haftasında Bucaspor'u 5-1'lik skor ile mağlup eden Kayserispor'un Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, "Oynan futbol ve kazanma azmi bizi memnun etti" dedi.

"Dün takım çok önmeli bir galibiyet aldı" diyen Oğuz Ortöküylüoğlu, "Alınan galibiyet kadar, oynan futbol ve kazanma azmi bizi memnun etti" diye konuştu. Ortaköylüoğlu, Kayserispor'un PTT 1. Lig'de kadro bakımından diğer takımlardan farklı bir takım olduğunun altını çizerek, "Kaliteli bir kadrodan oluşan takımımıza kazanma ve mücadele etme de eklenince bu tür sonuçlar ortaya çıkıyor. Oynanan Bucaspor karşılaşmasında da takım kalitesini ortaya koydu. Bizim beklentimiz, ileriki haftalarda da bu oyunun ve galibiyet serisinin sürmesidir" ifadesinde bulundu.

Oğuz Ortaköylüoğlu, maç boyunca takımı destekleyen taraftara da teşekkür ettiklerini belirterek, "Passolig uygulamasından sonra Süper Lig'deki bir çok önemli karşılaşmada tribünlerin boş kaldığı bir zamanda, bizim oynadığımız karşılaşmada hatırı sayılır bir taraftar vardı. Aldığımız galibiyete de büyük katkıda bulundular. Bu nedenle taraftarımıza da bizi desteklediği için teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayserispor Bucaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title