Haberler

Kayserililer Derneği'nden MHP Adaylarına Kahvaltı

Adana’da faaliyet gösteren Kayseri Anadolu Erciyes Derneği, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir, Seyhan, Yüreğir ve Çukurova Belediye Başkan Adaylarına kahvaltı verdi.

Adana'da faaliyet gösteren Kayseri Anadolu Erciyes Derneği, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir, Seyhan, Yüreğir ve Çukurova Belediye Başkan Adaylarına kahvaltı verdi.

Merkez ilçe Çukurova'da Güzelyalı Mahallesinde dernek binasındaki kahvaltıya MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ve MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara katıldı.

Kayseri Anadolu Erciyes Derneği Başkanı Ahmet Şahin, tüm adaylara ve misafirlere yaptığı "Hoş geldin" konuşmasında Sözlü'nün Ceyhan'daki başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Bu seçimde de hepinizin yolu açık olsun, şimdiden tebrik ediyorum" dedi.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü de konuşmasında, Adana'nın son yıllarda üretkenliğini kaybetmesinin gelecek ile kaygılarına sebep olduğunu ifade ederek, "Adana bu nedenle Türkiye ekonomisine kendi potansiyeli ölçüsünde sağlıklı katkı koyamıyor. Kendi içinde tabii büyümesinin yanı sıra dışarıdan aldığı göçün de etkisiyle değişik sosyal ve ekonomik sorunları yaşıyor. hızlı bir büyüme getirdi" dedi.

"Adana'ya sosyal meselelerinin çözülmesinde ekonomik desteklerin de verilmesi lazımdı" diyen Sözlü, şunları söyledi:

"Güneydoğudan göç eden hemşehrilerimize ev sahipliği yapan Adana, sanayi üretiminde, bölgemizdeki elektrik santralleri, milli gelirimizi yüksek gösteriyor olmasından kaynaklanan teşviklerden faydalanamıyor. Kendi sanayimizi dışarıya göndermek durumunda kalmasa idi Adana kendi büyümesini tamamlayabilirdi."

Adana'nın siyasette önemli kazanımları olduğunu ama ekonomik ve sosyal anlamda hak ettiğini alamadığını ifade eden Sözlü, "Adana üretkenliğini artırdığında, istihdamı artırdığında sosyal problemlerini çözecektir. Burada mutlu olan, örgütün eline düşmekten kurtulan hemşehrilerimiz, gelişmeleri buradan doğu illerimizdeki akrabalarına anlatacak ve Adana üzerinden bu sorunlarını çözecek bir kenttir" dedi.

Kayserililerin genlerinde ticarete yatkınlık olduğunu kaydeden Sözlü, "Kayserililer Adana'da da ticarette etkindirler. Kayserililerin ayrıca siyasete ilgileri vardır. Kayserililer milliyetçi muhafazakar insanlardır. İnşallah önümüzdeki dönemlerde MHP ile daha sıkı kucaklaşacağı dönem olacaktır. Adana'da çağdaş normlarda belediyeciliği uygulayacağız. Adana'da temiz belediyecilik sayfasını açacağız. Adana'nın makus talihini yenmek için yola çıktık. Bu yolda Kayserililerinin bu sıcak teveccühünden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan da, Kayserilerinin bu sıcak yuvalarını kendilerine açmalarından dolayı teşekkür ederek, "Kayserililer cömert insanlardır. Bu cömertliklerini sandıklarda da bekliyoruz" dedi. Çalışkan, Adana'nın sanayileşmesinin Kayserililerin sayesinde olduğunu ifade etti.

MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ise, Kayseri insanının milliyetçi, muhafazakar insanlar olduğunu, ülkesi için her türlü fedakarlığı yapacaklarını belirterek, "Sayın Sözlü'nün Adana'ya çok büyük katkıları olacaktır. Bu çalışmada da Kayserililerin 30 Mart 2014 seçiminde de MHP çatısı altında olacaklarına inanıyorum" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Seyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title