Haberler

Kayserili Uyanık Girişimciden Adaylar İçin 'Vekil Tv'

Kayseri'deki bir bilişim firması tarafından 7 Haziran Genel Seçimleri sürecinde Milletvekili adayları tanıtımı için www.vekiladay.tv yi kurdu.

Kayseri'deki bir bilişim firması tarafından 7 Haziran Genel Seçimleri sürecinde Milletvekili adayları tanıtımı için www.vekiladay.tv yi kurdu. Girişimci Nuh Mehmet Yakuter, "Vekil TV ile Türkiyede ilk kez milletvekili adaylarını canlı yayınla dünyaya tanıtmayı hedefledik. Böylece milletvekili adaylarını halka daha iyi tanıtacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Pyramidturk Group Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Mehmet Yakuter, "Yaklaşık her ilde 500'e yakın milletvekili aday adayı bulunması bizi bu çalışmayı yapmamıza zorladı. Milletvekil aday adaylarını daha iyi tanıtmak amacıyla "http: vekiladay.tv" adresindeki sosyal canlı yayın siteyi kurduk. Sitede, vekil adaylarının özgeçmişleri de yer alacak. Adayların tanıtımını en iyi biz yaparız" diye konuştu. Yakuter, Almanya'daki sunucular üzerinden yayın yapan sitelerinde 100 milyon kişi kapasiteli canlı yayın izleme olanağı olduğunu iddia ederek, "Sitenin kurulumunda paket kampanyalarının olduğu adaylardan 1 aylık yayın ücreti olarak 1000 TL alıyoruz. Canlı yayın isteyenler ise aylık 5 bin TL Kampanyadan yararlanabilecekler. Vekil TV, 7 Haziran 2015 seçimine kadar yayında olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nuh Mehmet Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title