Haberler

Kayserili Sporcular Muaythai'de 36 Madalya Aldı

Aydın'nın Söke ilçesinde yapılan Muaythai Türkiye Şampiyonası'nda Kayserili sporcular, 11 birincilik, 9 ikincilik ve 16 üçüncülükle damga vurdu.

Aydın'nın Söke ilçesinde yapılan Muaythai Türkiye Şampiyonası'nda Kayserili sporcular, 11 birincilik, 9 ikincilik ve 16 üçüncülükle damga vurdu.

Muaythai Kayseri Temsilcisi Halil Demir, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler Türkiye Şampiyonası'nda Kayserili sporcuların büyük başarı elde ettiğini bildirdi. Demir, kentin en başarılı branşları arasında yer alan Muaythai'de milli takıma her sene birçok sporcu kazandırmaya devam ettiklerini belirterek, "Bu başarımızda önemli katkıları olan Milli takım baş antrenörümüz Göksel Cingöz ile diğer antrenörlerimiz Talip Şenolmuş, Yaşar Cuma Kılıç, Eren Ali Aydın, Kevser Bilgin, Yücel Haspolat ve Şakir Kaymaz hocalarıma emeklerinden dolayı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Murat Eskici'ye de desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

91 kiloda H. Halil Özer ise üçüncülüğü elde etti.

Gençlerde 42 kiloda Sercan Kılıç ve 71 kiloda Hasan Çetin Türkiye Şampiyonu olurken, 86 kiloda Gökhan Öz, 48 kiloda Sercan Koç ve 57 kiloda Mehmet Tecik ikinci, 75 kiloda İlker Karagöz, 81 kiloda Bahadır Yolcu, 60 kilo bayanlarda Aybüke Çelik, 40 kiloda Beyza Yılmaz, 54 kiloda Kezban Kutlu, 45 kiloda Gamze Yalçın ve 54 kiloda Şeyma Haspolat üçüncü oldu.

Yıldızlar 45 kiloda Ezgi Keleş ve 67 kiloda Zidal Koca Türkiye Şampiyonu, 38 kiloda Bayram Kızıl ve bayanlar 38 kiloda Nazlı Kaymaz ikinci, 34 kiloda Hikmet Çakıcı, bayanlar 40 kiloda Hatice Basım, 40 kiloda Çağrı Bayram ve 52 kiloda Emine Altuntaş üçüncülüğü aldı.

Minikler 40 kiloda Cankat Uslu ve 60 kiloda Efe Arda Kara, Türkiye Şampiyonu oldu. 46 kiloda Şeyda Katan ve 32 kiloda Mustafa Halil Şahin ikinci, 42 kiloda Fuat Kılıçarslan ise üçüncü oldu. Vaykuru'da Şerife Ülger de Türkiye Şampiyonluğunu elde etti. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ali Aydın Türkiye Kayseri Söke Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title