Haberler

Kayseriek Çatı, Burhanettin Kandemir'in Üzerine Düşme Anı

Kayseri'de dün saatteki hızı 95 kilometreye ulaşan rüzgarda uçan çatının üzerine düştüğü 59 yaşındaki emekli işçi Burhanettin Kandemir yaşamını yitirdi.

Kayseri'de dün saatteki hızı 95 kilometreye ulaşan rüzgarda uçan çatının üzerine düştüğü 59 yaşındaki emekli işçi Burhanettin Kandemir yaşamını yitirdi. Evinden pazar arabası ile alış verişe çıkan fakat rüzgarın şiddeti ile tekrar evine dönmek isteyen 59 yaşındaki Burhanettin Kandemir kafasına düşen kalasla ağır yaralandı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan talihsiz adam burada sabaha karşı yaşamını yitirdi

Olay Melikgazi ilçesi Aydınlık evler Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde meydana geldi. Şiddetli rüzgar nedeniyle 13 katlı apartmanın çatısı uçtu. Bu sırada yolda yürüyen işçi emeklisi Burhanettin Kandemir, üzerine çatıdan düşen parçalar nedeniyle ağır yaralandı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kandemir, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kentte fırtına nedeniyle çok sayıda evin çatısı ve bir caminin de minaresinin uçtu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melikgazi Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title