Haberler

Kayseri - Yeşilay'dan Kayaklı ??bağımlılıklara Son??gösterisi

Yeşilay'dan kayaklı ??Bağımlılıklara son??gösterisiYEŞİLAY Kayseri Şubesi ile Erciyes A.Ş tarafından, Yeşilay haftası nedeniyle bağımlılıklara dikkat çekmek amacıyla Erciyes dağında kayaklı gösteri yapıldı.

Yeşilay'dan kayaklı ??Bağımlılıklara son??gösterisi

YEŞİLAY Kayseri Şubesi ile Erciyes A.Ş tarafından, Yeşilay haftası nedeniyle bağımlılıklara dikkat çekmek amacıyla Erciyes dağında kayaklı gösteri yapıldı.

Türk bayrakları ve Yeşilay flamalarıyla, Kayseri'deki 6 kayak kulübünden yaklaşık 100 kadar kayakçının etkinliği, 2 bin 800 metredeki üst istasyon bölgesinden başlayıp, 2 bin 200 metredeki Tekir yaylasındaki tesisler bölgesinde sona erdi. Binlerce kayaksever ve vatandaşın izlediği etkinlikle ilgili olarak Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Ömer Faruk Çöl, " Yeşilay haftasında özellikle gençlerimizin içki ve sigara ile uyuşturucuya karşı duyarlı olmalarına dikkat çekmek için Erciyes Anonim Şirketinin bize verdiği destemle, kayaklı gösteri yaptık. Amacımız bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturmak ve bu konudaki mücadeleye karşı yürüttüğümüz çalışmalara yoğunluk kazandırmaktı. Güzel bir etkinlik oldu. Yeşilay Haftasında genç, yaşlı, alkol, tütün ve uyuşturucu bağımlılığı olanları bu alışkanlıklarından vazgeçirip, spora yönlendirmek istiyoruz.?? dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilay Haftası Erciyes Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title