Haberler

Kayseri Voleybol'da Adana Hazırlığı

Bayanlar Voleybol 3. Lig 4.Grup'ta Play-Off mücadelesi veren Kayseri ekibi Kayseri Voleybol Kulübü (KVK) ligin 18. haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Adana DSİ maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kayseri ekibi genç kadrosuna rağmen geride kalan 17 haftada oldukça başarılı bir performans ortaya koydu ve 31 puanla 4. sırada kendisine yer buldu.

Pazar günü deplasmanda oynayacağı Adana DSİ maçı hazırlıklarını antrenör Harun Şahin nezaretinde Atatürk Spor Salonu'nda sürdüren Kayseri Voleybol Kulübü'nde sakatlığı süren Hande Albayrak dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Ligde geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı maçta Adana Denizspor'u set vermeden 3-0 mağlup eden Kayseri Voleybol bu hafta ise Adana deplasmanında galibiyet arayacak. İki takım arasında ilkyarıda Kayseri'de oynanan maçı Kayseri Voleybol Kulübü 3-0 kazanmıştı. Kayseri Voleybol takımı antrenörü Harun Şahin, "Zor bir maç olacak ama kazanacak güce ve kapasiteye sahibiz. Play-Off iddiamızı ligin son maçına kadar sürdürmek istiyoruz" dedi. 14 Şubat Pazar günü Adana Yüreğir Spor Salonu'nda oynanacak olan Adana DSİ-Kayseri Voleybol Kulübü maçı saat 14.00'da başlayacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Harun Şahin Kayseri Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title