Haberler

Kayseri Valisi Kamçı 15 Temmuz Süreci Bitmedi, Devam Ediyor

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlayan sürecin bitmediğini ve devam ettiğini belirterek, "Sürecin ilk günü yani 15 Temmuz akşamı sayın Cumhurbaşkanımızın iyi bir dünya lideri olması konumundaki sözleri, vatandaşlarımızı bir araya topladı ve 27 gün boyunca devam etti.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlayan sürecin bitmediğini ve devam ettiğini belirterek, "Sürecin ilk günü yani 15 Temmuz akşamı sayın Cumhurbaşkanımızın iyi bir dünya lideri olması konumundaki sözleri, vatandaşlarımızı bir araya topladı ve 27 gün boyunca devam etti. Hala da o duyarlılık devam ediyor. Bizler de kamu kurum ve kuruluşları olarak elbirliği içerisinde, emniyetiyle, adliyesiyle, güvenlik birimleriyle bu süreci iyi bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz" dedi.

Vali Süleyman Kamçı, Kayseri Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Sivil toplum kuruluşlarının, kamu kurum ve kuruluşları için çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Kamçı, "Değerli arkadaşlarımızın da Kayseri'de önemli bir sivil toplum kuruluşunun temsilcileri olmaları ayrıca memnuniyet verici. Kayseri'ye geleli kısa bir süre oldu. Geldiğimizde Ramazan'dı. (Ramazan'dan sonra işlerimize daha güzel başlarız) derken, bu hain darbe girişimi oldu. Ramazan Bayramı'nın geldileri ve gittileriyle uğraşırken, bayramdan 5 gün sonra bu hain saldırı oldu. Çok şükür Kayseri'de bizi üzecek bir hadise olmadı diyebiliriz. Hiç kimsenin burnu kanamadan bu süreci atlatmaya çalıştık. Tabii süreç bitmedi, devam ediyor. Sürecin ilk günü yani 15 Temmuz akşamı sayın Cumhurbaşkanımızın iyi bir dünya lideri olması konumundaki sözleri, vatandaşlarımızı bir araya topladı ve 27 gün boyunca devam etti. Hala da o duyarlılık devam ediyor. Bizler de kamu kurum ve kuruluşları olarak elbirliği içerisinde, emniyetiyle, adliyesiyle, güvenlik birimleriyle iyi bir şekilde bu süreci yürütmeye çalışıyoruz. İnşallah bu süreç kısa sürede biter ve memleketimizin her tarafı huzura kavuşur diyoruz. Bu süreçte, Kayserili, Kayserililiğini gösterdi. Yani Kayseri önemli bir il. Kayseri insanı da önemli olduğunu ülke genelinde ismini duyurmuş oldu. Ben bütün basın mensuplarına ve Kayseri halkına bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"BİR TEMİZLİK VE TASFİYE HAREKETİ VAR"

Kayseri Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan da, "15 Temmuz hain darbe girişimi, sayın Cumhurbaşkanımızın ülke liderliği, kararlığı ve cesareti, sayın Başbakanımızın kararlılığı ve cesareti ve sizin gibi değerli valilerimizin, emniyet müdürlerimizin, illerdeki yöneticilerimizin kararlılığı ve cesareti ve milletimizin basireti, cesareti ve kararlılığıyla önlendi hamd olsun" ifadelerini kullandı. Şimdi yeni bir süreç başladığını belirten Oğan, şunları söyledi:

"İslam tarihinde eşi, benzeri görülmemiş büyük fitne hareketinin ülkemizden temizlenmesi, bu casus şebekesinin temizlenmesi için gösterilen hızlı bir gayret var, yapılan operasyonlar var. Bir temizlik, tasfiye hareketi var. Bu noktada Kayseri'nin, örnek bir il olarak ibretle herkesin takip etmesi gereken bir yer olduğunu düşünüyoruz. Burada son derece isabetli ve son derece kararlılıkla bu operasyonlar yürütülüyor. Biz de bu vesileyle Kayseri Sivil Dayanışma Platformu olarak sizleri ziyaret etmek, sizlerin nezdinde, hem Valilik makamına hem hakimlerimize, savcılarımıza, hem de emniyet müdürümüze ve emniyet mensuplarımıza, tüm bürokrasi mensuplarına, destek ve teşekkürlerimizi, Kayseri halkı adına şükranla bu süreci takip ettiğimizi belirtmek istedik. Gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Kayseri'nin, sizin gibi bir valiyi kazandığı için de memnunuz. Vatandaşlarımızın da memnun oldukları bizlere ulaşıyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Süleyman Kamçı Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title