Haberler

Kayseri Valisi Düzgün Açıklaması

Vali Orhan Düzgün, koruyucu aile konusunda Kayseri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Vali Orhan Düzgün, koruyucu aile konusunda Kayseri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Düzgün, bir restoranda koruyucu aileler için düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in yetim bir çocuğa sahip çıkışının hikayesini anlatarak, koruyucu ailelerin önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydetti.

"Peygamberimizin 1400 yıl önce yapmış olduğu şeyi bugün sizler yapıyorsunuz" diyen Düzgün, "Doğal afetler, hastalıklar, savaş gibi sebeplerle anne ya da babasını kaybetmiş olan çocukların, yüzlerindeki tebessüm, gözlerindeki umut oluyorsunuz. İnşallah bu kutsal günlerin hatırına, sizin de yürütmüş olduğunuz bu mübarek görev hürmetine, bu çocuklarımız da size öbür tarafta kol, kanat olacaklar, sizler için cennetin kapısının açılmasına vesile olacaklar" ifadelerini kullandı.

Koruyucu aile konusunda Kayseri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu belirten Vali Düzgün, 178 çocuğa şefkat gösterip annelik, babalık, ağabeylik, ablalık yapan 163 koruyucu aileyi bu fedakarlıklarından dolayı tebrik etti.

Vali Düzgün, Müslüman coğrafyasında çocukların yetim ve öksüz kalmaya devam ettiğini ifade ederek, bir an önce o topraklarda da huzur ve sükunun sağlanmasını ve barış içerisinde ramazanların ve bayramın yaşanmasını temenni etti.

Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün, günün anısına çocuklar ve aileleriyle birlikte fotoğraf çektirdi.

Programa, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Araştırma - Geliştirme ve Proje Daire Başkanı Mehmet Erdoğan, Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Vali Orhan Düzgün Türkiye Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title