Haberler

Kayseri Ticaret Odası Meslek Komitesi Üyeleri Biyogüvenlik Konusunda Bilgilendirildi

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Hayvancılık, et ve et ürünleri üretim ve ticareti ile tarım sektöründe faaliyet gösteren meslek komiteleri üyelerine yönelik Biyogüvenlik Talimatı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Hayvancılık, et ve et ürünleri üretim ve ticareti ile tarım sektöründe faaliyet gösteren meslek komiteleri üyelerine yönelik Biyogüvenlik Talimatı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla Kayseri Ticaret Odası M. Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda düzenlenen toplantıya; KTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Meclis Üyeleri Ali Borazan ve İsmail Bahçecioğlu, 7. Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Afyon, KTO Meclis Üyesi ve 8. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Yağanlı ile meslek komitelerinin üyeleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, oda olarak meslek komitesi çalışmalarını etkin şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Yönetim Kurulu olarak, 40 meslek komitemizin çalışmalarını takip ediyor ve taleplere ilişkin çözüm yolları arıyoruz. Bu toplantımızda yönetim kurulumuzun bu çalışma anlayış sonucu gerçekleştirilmektedir. Meslek komitelerimizin tüm çalışmalarına ilişkin olarak gerekli adımların atılması yönünde gayretlerimizin süreceğinin bilinmesini isterim" dedi. Sektörde sağlıklı üretimle ilgili koşulları iyileştirilen ve geliştiren uygulamaların Biyogüvenliğin bütününü oluşturduğuna dikkat çeken Hasnalçacı, "Biyogüvenliğin öneminin ve ilkelerinin, bu konuyla ilgili faaliyet gösteren tüm üyelerimiz tarafından bilinmesine ihtiyaç bulunmaktadır. Bu amaçla organize ettiğimiz bu toplantı kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Ergun Tuğluk, Veteriner Hekim Enver Adaş ve Veteriner Hekim Seher Nacar Doruk tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Gerek Biyogüvenliğin uygulanmasına, gerekse de yasal sürece ilişkin verilecek bilgilerin, üyelerimizin üretim faaliyetlerinde çok büyük yararlar sağlayacağına inanıyorum. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü uzmanlarımıza katkılarından ve siz değerli üyelerimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KTO 7. Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Afyon'un da kısa bir açılış konuşması gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü uzmanları tarafından yapılan sunumlarla devam etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title