Haberler

Kayseri Ticaret Borsası Hizmet Kalitesini Tescilledi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde 5 yıldızlı hizmet olarak tanımlanan Oda/Borsa Akreditasyon sistemi kapsamında Kayseri Ticaret Borsası (KTB) denetimleri başarı ile geçerek kalitesini bir kez daha tescilledi.

TOBB 12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katılımıyla TOBB İkiz Kuleler 'de gerçekleştirildi. Törende Kayseri Ticaret Borsasına, TOBB Akreditasyon sistemi kapsamında yürüttüğü çalışmalardaki başarısı nedeniyle akreditasyon belgesi takdim edildi. Akreditasyon belgesi töreni ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Şaban Ünlü daha önceden de 5 yıldızlı hizmet kalitesine sahip olduklarını ifade ederek, "Kayseri Ticaret Borsası olarak, her zaman kurumsallaşma ve üyelerimize daha iyi hizmet verme adına çalışmalar yapıyoruz. TOBB tarafından getirilen standartlar kalite bilincinin artmasına ve Oda/Borsaların Avrupa ülkelerindeki sisteme uyum sağlaması açısından son derece önemli. Biz de bunun farkında olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yoğun bir gayret gösterdik ve belgemizi almaya hak kazandık" dedi. Kayseri Ticaret Borsası'nın Türkiye genelindeki borsalar içinde hatırı sayılır bir konumda olduğuna dikkat çeken Ünlü, "Kayseri ticareti ile bilinen bir şehir. Biz de bu ticareti yapan üyelerimize en iyi şekilde hizmet verme gayretindeyiz. Belgeyi almamızda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Törene, KTB Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü'nün yanı sıra Meclis Başkanı Recep Bağlamış, Başkan Yardımcısı Mehmet İştahlı, Yönetim Kurulu üyesi Bekir Çizmeli, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Onay katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şaban Ünlü Türkiye Kayseri Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title