Haberler

Kayseri Spinning Ligi Heyecanı Sürüyor

Kayseri büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. bünyesinde Türkiye'de ilk kez başlatılan Spinning Ligi (Sabit Bisiklet) tüm heyecanıyla sürüyor.

Kayseri büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. bünyesinde Türkiye'de ilk kez başlatılan Spinning Ligi (Sabit Bisiklet) tüm heyecanıyla sürüyor. Spinning Ligi'nde her ay dereceye girenler belirleniyor ve başarılı olanlara hediye olarak ücretsiz üyelik veriliyor.

Kondisyon ve koordinasyon kazandırıp kalp kası ile dolaşım sisteminin düzenli çalışmasını sağlayan Spinning, büyük kas gruplarını da çalıştırdığı için bol kalori yakımını mümkün kılıyor. Puanlama sisteminde sabit bisiklet üzerinde koordinasyon, dayanıklılık, performans ve antrenman devamlılığı değerlerinin toplamının birinciyi belirlediği Spinning Ligi, Türkiye'de ilk kez Talas Spor ve Sosyal Tesisi'nde başlatıldı ve uygulanmaya devam ediyor. Ay sonunda üyelerin kişisel puanlarına göre birinci, ikinci ve üçüncü belirlenerek dereceye giren üyelere hediye olarak aylık, 3 aylık ve 6 aylık üyelikler veriliyor.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title