Haberler

Kayseri Şentop, Talas'ın İftar ve Kardeşlik Sofrasında: "Sırtında Yumurta Küfesi Olan Biziz"

Şentop, Talas'ın iftar ve kardeşlik sofrasında: "Sırtında yumurta küfesi olan biziz" Talas Belediyesi'nin yukarı mahallelerden Koçcağız'da düzenlediği 'İftar ve Kardeşlik Sofrası'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, 'Sırtında yumurta küfesiu olan biziz. Bu zor zaman ve şartlar altında bu ülkeyi yeniden idare edecek bir hükümeti hep beraber kuracağız. Ha hükümet kurulmadı, seçim olurö dedi.

Şentop, Talas'ın iftar ve kardeşlik sofrasında: "Sırtında yumurta küfesi olan biziz"

Talas Belediyesi'nin yukarı mahallelerden Koçcağız'da düzenlediği 'İftar ve Kardeşlik Sofrası'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, 'Sırtında yumurta küfesiu olan biziz. Bu zor zaman ve şartlar altında bu ülkeyi yeniden idare edecek bir hükümeti hep beraber kuracağız. Ha hükümet kurulmadı, seçim olurö dedi.

Mahalle meydanındaki programa, Şentop'un yanı sıra, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki ve Havva Talay Çalış, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Meryem Göka, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, İlçe Başkanı Ragıp Dost, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Ülkeyi yönetmenin kolay olmadığını ve milletin verdiği sorumluluğu yerine getirmek için hazır olduklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, şöyle konuştu: 'Biz bu ülkeyi yönetmenin sorumluluğu ve şuuru içinde hareket ediyoruz. 7 Haziran akşamından beri başta Başbakanımız ve Genel Başkanımız olmak üzere bütün arkadaşlarımız büyük bir dikkatle, söyleyeceklerini hassasiyetle seçerek hareket ediyor. Neden' Çünkü sırtında yumurta küfesi olan biziz. Diğerleri konuşup duruyorlar. Onları davet ediyoruz hadi gelen birlikte hükümet kuralım diye biri diyor 'Önden siz buyurun', diğeri diyor 'Hayır ben gelmeyim siz buyurun', 'Önce onla yapın, önce bunla görüşün' filan. Niye? Bu ülkeyi aslında idare etmek kolay değil. Konuşmak, eleştirmek, muhalefet etmek kolay, ama hükümet olmak, iktidarda olmak kolay değil. Fakat biz, milletimizin verdiği sorumluluğun gereğini yerine getirmek üzere harekete geçiyoruz. Pazartesi gününden itibaren görüşmelere başlayacağız, Türkiye'yi hükümetsiz bırakmayacağız. Bu zor zaman ve şartlar altında bu ülkeyi yeniden idare edecek bir hükümeti hep beraber kuracağız. Ha hükümet kurulmadı, seçim olur. Ama bundan önce hükümet kurulması için gayret göstereceğiz.ö

Konuşmaların ardından, vatandaşlara geleneksel Ramazan şerbeti ve dondurma ikram edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Şentop Ak Parti Kayseri Talas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title