Haberler

Kayseri Şeker, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını Lisanslı Depoculuk Hakkında...

Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Baki Gümüşoluk, Genel Sekreter Ali Yedikaya, Mali Müşavirler odası Müdürü Ahmet Kızıltoprak ile birlikte Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret ettiler.

Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Baki Gümüşoluk, Genel Sekreter Ali Yedikaya, Mali Müşavirler odası Müdürü Ahmet Kızıltoprak ile birlikte Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ı ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Kayseri Şeker yatırımlarından olan ve Kayseri kamuoyunun gündeminde önemli yer tutan Lisanslı depoculuk çalışmaları hakkında Başkan Akay ile bilgi alış verişinde bulunulduğu belirtildi.

Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Oda Başkanı Baki Gümüşoluk ziyaret esnasında; "Kayseri Şeker'e meslektaşımızın elinin değdiği belli oluyor. Basından izlediğimiz kadar da bunu görüyor ve yaşıyoruz. Kayseri Şeker Kayseri'deki sanayi kuruluşları arasında 1. sırada yer almaya başlamış durumda.

Kayseri Şeker'in yeni ve büyük yatırımlar yaparak büyüdüğünü gördük. Başkanımızın da lisanslı depoculuk ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında görüşmelerde bulunduk.

Kayseri Şeker, Kayseri için çok büyük bir kazanç, çok büyük bir sanayi kuruluşu. Bunun Hüseyin bey yönetimiyle daha da büyüyerek daha ileriye gideceği kanaatindeyiz. Biz meslektaşımızın her zaman takipçisi olacağız. Başarılarından dolayı kendisini tebrik ediyoruz. Zor bir dönemde geldi ve düzlüğe çıkardı fabrikayı. Çiftçilere zamanından önce ödeme yapan ve en yüksek taban fiyatı veren kuruluş olmuş. Bu konuda da çiftçilerin en büyük rağbet gösterdiği bir kurum haline gelmiş" dedi.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise, "Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Oda Başkanı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, kendilerine hoş geldiniz diyorum.

Tabi bu meslektaş dayanışmasının bir ifadesi. Biz mesleki kariyerimizin, birikimimizin faydasını buradaki işlerde gördük. Mali müşavirlik mesleği bir disiplin bir ciddiyet gerektiriyor. Bizler de mesleki birikimimizi burada sergileme imkanı bulduk. Bunun sonucunda da Kayseri Şekerde büyük bir başarı çıktı. Allah'a şükür. Bundan çiftçimiz, çalışanımız ve hitap ettiğimiz bölgedeki kitle çok memnun. Bunun artması içinde elimizden geldiği kadar gayret gösteriyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Şeker Hüseyin Akay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title