Haberler

Kayseri Şeker'in Çiftçinin İtibarını Artırıcı Çalışmaları İlgi ile İzleniyor

Kayseri Şeker’in 2015-2016 kampanya döneminde pancar bedellerini pancar tesliminden bir ay sonra dağıtması Pancar çiftçilerini memnun etmesinin yanında, konunun siyasiler tarafından yakından izleniyor olması Kayseri Şeker Fabrikası yöneticilerini de memnun etti.

Kayseri Şeker'in 2015-2016 kampanya döneminde pancar bedellerini pancar tesliminden bir ay sonra dağıtması Pancar çiftçilerini memnun etmesinin yanında, konunun siyasiler tarafından yakından izleniyor olması Kayseri Şeker Fabrikası yöneticilerini de memnun etti.

Kayseri Şeker yöneticileri 2016-2017 kampanya dönemi için de daha erken bir tarih vererek pancarların fabrikaya teslimi ve hesapların yapılmasından hemen sonra Ocak ayının başında pancar paralarını vermeye hazırlanıyor. Öte yandan konunun siyasiler tarafından yakından izleniyor olması Kayseri Şeker Fabrikası yöneticilerini memnun etti.

Geçtiğimiz günlerde Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Şevki Güngör'de Sarıkaya İlçesinden bir heyetle Kayseri Şeker'i ziyaret ederek, Kayseri Şeker'deki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve imkan olursa kendilerinin de Kayseri şeker ile birlikte çalışmak istediklerini belirtmeleri üzerine Kayseri Şeker yöneticilerinin de böyle bir imkan olmadığı ve ülkemizde Şeker Fabrikalarının ekim alanlarının Türk Şeker Kurumu tarafından belirlendiği, Kayseri Şeker pancar ekim bölgesine dahil olmak isteyenlerin ancak kurum izni ve kotası ile birlikte gelmesi halinde böyle bir gelişme olabileceği belirtildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Şeker Sarıkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title