Haberler

Kayseri Şeker Fabrikası Eski Genel Müdürü ile Boğazlıyan Şeker Fabrikası Müdürü, Fetö'den Tutuklandı

YOZGAT'taki FETÖ/PDY soruşturma kapsamında Kayseri Şeker Fabrikası eski Genel Müdürü Levent Benli, Genel Müdür Yardımcısı ve İşletme Müdürü Mehmet Özoğul ile Boğazlıyan Şeker Fabrikası Müdürü Bilal Karaköse tutuklandı, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YOZGAT'taki FETÖ/PDY soruşturma kapsamında Kayseri Şeker Fabrikası eski Genel Müdürü Levent Benli, Genel Müdür Yardımcısı ve İşletme Müdürü Mehmet Özoğul ile Boğazlıyan Şeker Fabrikası Müdürü Bilal Karaköse tutuklandı, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yozgat'taki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürlüğü'nden geçtiğimiz hafta istifa eden Levent Benli, Genel Müdür Yardımcısı ve İşletme Müdürü Mehmet Özoğul ve Boğazlıyan Şeker Fabrikası Müdürü Bilal Karaköse'nin de aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı. Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'ndeki Kayseri Şeker Fabrikası'nın entegre tesislerinde usulsüzlük yaptıkları, himmet adı altında para toplayarak FETÖ'ye sistematik şekilde finansman sağladıkları ve FETÖ'ye bağlı kişileri terfi sınavlarında yüksek mevkilere terfi ettirdikleri, örgüte bağlı olmayan kişileri psikolojik baskı uygulanarak istifaya zorladıkları veya iş akitlerinin feshedilmesi olayına karıştıkları iddia edilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Boğazlıyan Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden Levent Benli, Mehmet Özoğul ve Bilal Karaköse tutuklandı. O.C., Z.Ş. ve A.Ö ise, adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. - Yozgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Şeker Boğazlıyan Karaköse Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title