Haberler

Kayseri Protokolü Bayramlaştı

Kayseri protokolü bayramlaştıKAYSERİ'de, Ramazan Bayramı dolayısıyla protokol, daire müdürleri ve dernek başkanları bayramlaştı.

Kayseri protokolü bayramlaştı

KAYSERİ'de, Ramazan Bayramı dolayısıyla protokol, daire müdürleri ve dernek başkanları bayramlaştı.

Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına, Vali Süleyman Kamçı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, 2'inci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, oda başkanları ve davetliler katıldı. Programda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "1 aylık bir oruçtan sonra bütün hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Allah sağlık sıhhat içinde nice bayramlar görmeyi nasip etsin. Buruk bir sevinçle beraber ülkemizin ilerlemesine, büyümesine canlarıyla, kanlarıyla katkı koymuş olan bütün şehitlerimizi rahmet anıyoruz. İslam dünyası üzerindeki kara bulutların biran önce kalkması için hem maddi hem de manevi olarak çalışmalarımızı devam ettirmemiz gerekiyor. Hükümetimiz inşallah bu manada yaptığı işlerle bunu da sağlamış olacak" ifadelerini kullandı.

Vali Süleyman Kamçı ise, "Kayserili hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Bayramlar bildiğiniz gibi dostlukların, kardeşliklerin pekiştiği, kırgınlıkların giderildiği, hoşgörünün ön plana çıktığı günlerdir. Bayram vesilesiyle insanlar arasındaki hoşgörünün, güzelliklerin yaygınlaşmasını diliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, "Ramazan'da huzurlu ve sakin bir ay geçirdik. Rabbim inşallah böyle nice Ramazanlara aile ve dostlarımızla geçirmeyi nasip etsin diye dua ediyoruz. Bu vesileyle hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından programa katılan protokol ve davetliler bayramlaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Süleyman Kamçı Ak Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
title