Haberler

Kayseri Polis Meslek Yüksek Okulu (Pmyo) 13. Eğitim-Öğretim Dönemi Başladı

Kayseri Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) 13. Eğitim-Öğretim yılı yapılan törenle açıldı.

Kayseri Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) 13. Eğitim-Öğretim yılı yapılan törenle açıldı.

Kayseri Polis Meslek Yüksek Okulunda gerçekleştirilen açılış törenine Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Metin Tanrıverdi, Baro Başkanı Fevzi Konaç, çok sayıda Polis Meslek Okul öğrencisi ve polis katıldı.

Açılış programında konuşan Kayseri Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Metin Tanrıverdi "Sizler ülkemizin değişik bölgelerinde seçilerek ve çeşitli aşamalardan geçerek bu ocağa geldiniz. Bu ocakta Atatürk ilkelerine sıkı sıkıya bağlı, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne duyarlı, görev ve sorumluluklarını iyi bilen, toplumun yararına şahsi menfaatlerinin üstünde tutan, aile ülke ve millet sevgisiyle dolu, suç ve suçlularla mücadele yöntemlerini hukuk içerisinde en etkin biçimde kullanabilen ve kendini daima yenileyebilen meslek mensubu olarak yetişeceksiniz" dedi.

Tanrıverdi " Eğitiminiz esnasında çok çalışacaksınız ki, öğrendiklerinizi meslek hayatınızda uygulayarak rahat edeceksiniz. Okulumuzda kazanacağınız bilgi ve değerler hayatınızın sonraki aşamalarında başarılı bir polis, iyi bir vatandaş ve mutlu bir aile ferdi olmanıza katkıda bulunacaktır" diye konuştu.

Kayseri Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç ise "Her türlü bilimle kanunla tüzükle, eğitimle donanmış bir polis karşımızda görüyoruz. Bende burada Türkiye Cumhuriyetinde 40 sene mülki idare amiri olarak bununla gurur duyuyorum. İnsanlar toplum halinde yaşamaya başladığı andan itibaren en önemli sorun güvenlik sorunu olmuştur. Osmanlı döneminde Asel teşkilatı olarak kurulmuştur. O zaman İstanbul'un en büyük Emniyet Müdürün başına getirmişlerdir. Zamanla 'da bugün ki modern Emniyet Müdürlükleri oluşturulmuştur" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Aygenç Fevzi Konaç Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title