Haberler

Kayseri - Özhaseki: Bayrak ve Ezan Için Canımızı Veririz

Özhaseki: Bayrak ve ezan için canımızı veririz (2)ÖZHASEKİ: "KILIÇDAROĞLU, 2 KANUN MADDESİNİ ÇIKARTTIRDIM DESİN ALNINDAN ÖPECEĞİM"Kayseri'nin Bünyan ilçesinde doğalgaz, asfalt ve altyapı tanıtım törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel...

Özhaseki: Bayrak ve ezan için canımızı veririz (2)

ÖZHASEKİ: "KILIÇDAROĞLU, 2 KANUN MADDESİNİ ÇIKARTTIRDIM DESİN ALNINDAN ÖPECEĞİM"

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde doğalgaz, asfalt ve altyapı tanıtım törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "Kaç yıldır milletvekilisin. İki tane kanun maddesinin gelmesine ön ayak oldum, şu kanunları çıkarttım de, alnından öpeceğim" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Bakan Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kılıçdaroğlu, meclis ortadan kaldırılıyor diyorsun. Ey Kılıçdaroğlu, Bünyan'dan sana soruyorum; kaç yıldır milletvekilisin, 2 tane kanun maddesinin gelmesine önayak oldum, (Şu kanunları çıkarttırdım) diye söyle, anlından öpeceğim. Öyle bir şey yok. Bu arada konuşmaya başladılar, 18'likler de 18'likler. (Çocuklarını milletvekili yapacaklar) diyorlar. Bizim çoluk çocuğumuzu milletvekili yapmak gibi bir derdimiz yok. Şunu da bilin, 24 yaşında 1 milyon 200 bin genç var. 22 yaşında 1 milyon genç var. 18 yaşında bir adam evleniyor, rıza gösteriyorsunuz. Dükkan açıyor, vergi mükellefi yapıyorsunuz. 20 yaşına geldin diyerek askere götürüyorsunuz. Gençlerin 1-2 temsilcisi olsa ne olur? Daha önce 25 yaşa düştüğünde hepsi 25 yaştan mı oluştu? 18-20 yaşlarında birkaç arkadaş olsun, gençlerin derdini söylesin."

Altyapı tanıtım törenine Bakan Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İlçe Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Özhaseki Kayseri Bünyan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title