Haberler

Kayseri Otobüs ve Tramvayda Unutulan Eşyalar Ramazan Ayında Arttı

Otobüste VE RAYLI SİSTEMDE YEMEK BİLE UNUTAN VAR KAYSERİ'DE, özel halk otobüslerinde ve hafif raylı sistem araçlarında unutulan eşyalar görenleri şaşırttı.

Otobüste VE RAYLI SİSTEMDE YEMEK BİLE UNUTAN VAR

KAYSERİ'DE, özel halk otobüslerinde ve hafif raylı sistem araçlarında unutulan eşyalar görenleri şaşırttı. Aralarında tencereye konulmuş yemeklerinde bulunduğu unutulan eşyaların Ramazan ayında arttığı bildirildi.

Kayseri'de özel halk otobüslerinde ve hafif raylı sistem araçlarında unutulan eşyalar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseray son duraklarında bulunan Makine İkmal Daire Başkanlığı'nda muhafaza ediliyor. Unutulan eşyalar arasında, elbise, telefon, saat, gözlük, nüfus cüzdanları, ehliyet, kredi kartları, koltuk değneği, nacak, keser gibi eşyalar yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Naziksoy, 'Günde üç yüz bin yolcu taşıyoruz. Dolayısıyla bu üçyüz bin yolcunun yanında eşyaları da oluyor. Bu eşyalarımız gerek raylı sistemde gerekse otobüslerimizde unutulması da doğaldır. Unutulan eşyalar arasında tenceredeki yemekten tutun ki her şeyi bulabilirsiniz.Unutulan eşyalar için İnternet sitemizde bir yer açtık. Makina ikmalin ya da ulaşım daire başkanlığının internet sitelerine girerlerse unutulan ve kayıp eşyalar bölümüne bakabilirler" dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title