Haberler

Kayseri Öğrenciler Hazal'a Kavuştu

Kayseri Öğrenciler Hazal'a kavuştu (1)Öğrenciler Hazal'a kavuştuAranan atı polisler bulduKAYSERİ'de özel bir rehabilitasyon merkezinde, otistik çocuklar, 3 aylık aradan sonra tedavide kullanılan 11 yaşındaki 'Hazal' adlı atlarına kavuştu.

Kayseri Öğrenciler Hazal'a kavuştu (1)

Öğrenciler Hazal'a kavuştu

Aranan atı polisler buldu

KAYSERİ'de özel bir rehabilitasyon merkezinde, otistik çocuklar, 3 aylık aradan sonra tedavide kullanılan 11 yaşındaki 'Hazal' adlı atlarına kavuştu. Polislerin boş bir arazide bulduğu Hazal'ı okul bahçesinde alkışlarla karşılayan çocuklar,oldukça zayıflayan ve bakımsız görülen atı okşayıp,sevinçlerini çığlık atarak gösterdiler

11 Eylül'de, Melikgazi İlçesi Konaklar Mahallesindeki Melikgazi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde gece saat 02.40 sıralarında çalınan atla ilgili olarak, yakalanan Muhammet Güder(27) " Böbreklerimizdeki taşı düşürmek için Hazal'ı çaldım" itirafında bulunmasın ardından gözaltına alındı. Öğrencilerin eğitiminde ve tedavisinde kullanılan atı doktor tavsiyesiyle, böbreklerinde taşı düşürmek için, binmek üzere çaldığını söyleyen işsiz Muhammet Güler, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece hayvan hırsızlığından tutuklandı. Şüphelinin hırsızlığa ilişkin medyadaki haberler üzerine, yakalanacağından endişe ederek çaldığı 'Hazal'ı Mimarsinann mahallesi yakınlarındaki boş bir araziye bıraktığı belirlendi. Kayseri p Hırsızlık masası üç ayrı ekiple yürüttüğü çalışma sonrası 'Hazal'ı Cırgalan mahallesinde boş bir arazide buldu. Huysuzlanan at, getirilen kamyona bindirilemeyince yaya olarak merkeze getirildi. Bahçede çok sevdikleri atı bekleyen otistik çocuklar, Hazal'ı alkışlarla karşılayıp, szevinç çığlıkları attılar. Hayli sevinen çocuklar daha sonra Hazal'a dokunarak, okşayıp, sevdiler.

ÖGRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ OLDU

Merkez yöneticileri ve öğretmenler Hazal'ın bulunmasından dolayı örgenciler kadar sevinçli olduklarını belirterek" Hazal'ın bulunmasında meydanında büyük katkısı oldu. Polisimizin de bu konudaki çabasına çok teşekkür ederiz" dediler. Özel eğitim veren öğretmenler Kayseri polisinin kendilerine Öğretmenler Günü armağanı olarak Hazal'ı getirmelerine de teşekkür ettiler etti

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Kayseri'de özel bir rehabilitasyon merkezinde, otistik çocukların tedavisinde 9 yıldan bu yana kullanılan, 'Hazal' adlı at, 11 Eylül'de çalındı. Merkez Melikgazi ilçesi Konaklar Mahallesi, Avanos Caddesi'nde 4 katlı binanın bulunduğu Özel Melikgazi Rehabilitasyon Merkezi arazisindeki ahırda tutulan ve yaklaşık 50 kadar otistik çocuğun terapisinde kullanılan 11 yaşındaki 'Hazal' adı verilen dişi at, 11 Eylül'de kimliği belirmeyen kişi veya kişiler tarafından saat 02.20 sıralarında çalındı. Hırsızlık üzerine polis, merkezin kamera kayıtlarını alıp, araştırmaya başladı. At hırsızı, polisin titiz çalışması sonucu yakalanıp, tutuklandı. Ardından da bugün çalınan at bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melikgazi Kayseri Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title