Haberler

Kayseri Müftüsü Güven'den Başkan Çelik'e Ziyaret

Kayseri İl Müftülüğüne atanan Doç. Dr. Şahin Güven, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Kayseri İl Müftülüğüne atanan Doç. Dr. Şahin Güven, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Müftü Güven, Çelik'i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Çelik, insanların manevi yönden gelişmeleri için müftülüğe her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Güven'in yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Çelik, Güven'in bu görevi en iyi şekilde yapacağına inandığını ifade etti. Görev değişikliğinin bir bayrak değişimi olduğunu kaydeden Çelik, şöyle devam etti:

"Büyükşehir Belediyemizin de sosyal projeleri var, ama biz ağırlıklı olarak işin fiziki yönündeyiz. Sizler ise manevi yönden hizmet ediyorsunuz. İnsana yapılan yatırım bizim için de çok önemli. Bu anlamda birlikte yapacağımız projeler de olacak. İnşallah hemşehrilerimizin manevi yönden gelişmeleri için birlikte ne gerekiyorsa yapacağız. Müftülüğümüze her türlü desteği vermeye hazırız."

Güven de Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in Çelik'e selamını iletti ve Büyükşehir Belediyesiyle hayırlı hizmetler yapacaklarına inandığını belirtti.

Ziyarete müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Çelik Şahin Güven Kayseri Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title