Haberler

Kayseri Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri Alt Çalışma Grubu 2014 Yılı Şubat Ayı...

Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri Alt Çalışma Grubu Toplantısı, Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri İşbirliği Protokolü kapsamında, Talas Belediyesi Yaman Dede Konağı’nda, İŞKUR Şube Müdürü Cengiz Laçin başkanlığında gerçekleştirildi.

Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri Alt Çalışma Grubu Toplantısı, Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri İşbirliği Protokolü kapsamında, Talas Belediyesi Yaman Dede Konağı'nda, İŞKUR Şube Müdürü Cengiz Laçin başkanlığında gerçekleştirildi.

İŞKUR personelinin yanı sıra; Erciyes, Abdullah Gül, Melikşah ve Nuh Naci Yazgan Üniversiteleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, KOSGEB, Ticaret Odası, KESOB, TÜİK, Melikgazi Halk Eğitim Merkezi ve Kocasinan Mesleki Eğitim Merkezi'nden temsilcilerin de hazır bulunduğu toplantıda; İŞKUR tarafından yapılan okul ziyaretleri, veli toplantıları, iş arama becerileri seminerleri gibi 2013 yılı içinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantı sonrasında Laçin, "2013 yılında gerçekleştirdiğimiz faaliyetler bu yıl da artarak devam edecektir, bununla birlikte dört üniversitemizde de birer Kariyer Günü yapmayı planlıyoruz, ayrıca artık geleneksel hale getirdiğimiz KAYİF - Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarını da mayıs ayı içinde düzenlemeyi planlıyoruz. Tüm bu faaliyetlerimizde bizlere yardımcı olan sosyal ortaklarımıza, toplantımıza ev sahipliği yapan Talas Belediye Başkanımız Sayın Rifat YILDIRIM' a ve emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaman Dede Erciyes Kayseri Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title