Haberler

Kayseri Mahkum Yakınları Tecavüz ve Tacizciler Hariç Af İstedi

Mahkum yakınları tecavüz ve tacizciler hariç af istedi

Cafer ZENGİN/KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Kapalı Cezaevi önünde bazı mahkum yakınları seçim öncesi af çıkarılmasını isteyerek, 'Eğer af yoksa, oy da yok' yazdıkları kartonlarla gösteri yaptı.

Bazı çocuklarıyla gelen yaklaşık 10 kişilik grup, bugüne kadar değişik yollarla af çıkarılması taleplerini ilettiklerini, ancak bir sonuç alamadıklarını söyledi. Gösteriye katılanlardan Ruhsar Hatip, cezaevindeki yakınlarının yaptıklarından pişman olduklarını anlatarak, "Cezaevinde çeşitli suçlardan cezaevinde bulunan kişiler, bugüne kadar serbest bırakılmasına rağmen, bizim yakınlarımız hala dört duvar arasında. Bizler, eşit adalet istiyoruz; dağılan yuvalarımızı, bozulan psikolojimizi geri istiyoruz. Biz de yakınlarımızın serbest bırakılmasını istiyoruz" dedi.

Kendilerinin hafife alınmaması gerektiğini söyleyen Hatip, "Bizim ailelerimiz özgür kalmadan, biz onlarla özgür günlere kavuşmadan, kapımızı çalıp da oyumuza talip olan hiç kimseye oy vermeyeceğiz" diye konuştu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

melike sarmaşıkmobilWeb@haberler.com:

helal olsun...

1
0
yanıtYanıtla
TC öykü canmobilWeb@haberler.com:

Sadece buradan yazmakla olmuyor arkadaşlar farkındaysanız 10 kişilik gurup diyor içerdeki mahkum sayısı 3 şehir sayısı olacak kadar çok Mahkum yakınlarını hesaba katarsak akrabaları sülaleleri bu sayı 3 katlanır Hani neredesiniz Meclis kurulmuşken zamanımız daralıyor sonrası yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title